Όλες οι νέες τάσεις στα μαλλιά, το μακιγιάζ και στα νύχια για να είσαι θεά το 2017!


Δεν είναι μόνο τα κιλάκια των γιορτών από τα οποία πρέπει να  απαλλαγείς το 2017
 
 αλλά  και από κάποιες οι τάσεις στην ομορφιά που δοκίμασες πολύ πέρυσι, αλλά θα πρέπει τώρα να πεις «αντίο» και να περάσεις στις νέες τάσεις που επιτάσεις το 2017!


Μαλλιά, μακιγιάζ, νύχια, όλα δοκιμάστηκαν σε νέες τάσεις την περσινή χρονιά, κάποιες θα συνεχίσουν να μας απασχολούν και την επόμενη, αλλά σε μικρότερη ένταση, και κάποιες άλλες θα πρέπει να τις ξεχάσεις τελείως.


Δυσκολευτήκαμε να μάθουμε να το κάνουμε, ήταν η απόλυτη τάση ήδη από το 2015, αλλά να που ήρθε η ώρα να κάνουμε τη ζωή μας ευκολότερη. Τέλος, λοιπόν, στο έντονο contouring, ένα ρουζ, ένα bronzer ή ένα highlighter κάνουν τη δουλειά.




Αυτή η κόκκινη, σαν κρασί (merlot), απόχρωση στα χείλη που απασχόλησε τα beauty κορίτσια τη περσινή χρονιά, δίνει τη θέση της στα μοβ κραγιόν (στην απόχρωση των μούρων, για την ακρείβεια), ενώ η άνοιξη του 2017 είναι αφιερωμένη στα ροζ.




Οι σκληρές γραμμές και τα «γεμίσματα» στα φρύδια φεύγουν, τα φυσικά, ατίθασα φρύδια έρχονται.


 


 Όχι, δεν λέμε «αντίο» σε μια κλασική τεχνική για έντονο βλέμμα, λέμε «αντίο» στο smokey των πολλών στρώσεων και το αντικαθιστούμε με πιο καθαρές, ίσιες γραμμές το πάνω και στο κάτω μέρος του ματιού.




Τις δοκιμάσαμε πολύ στα μαλλιά το 2016, αλλά με τη νέα χρονιά οι μπούκλες θα γίνουν πιο έντονες, με περισσότερο όγκο και ατίθασες.


  .


Αν και οι πλεξούδες δεν θα βρεθούν ποτέ εκτός μόδας, φέτος θα είναι πιο hot τα χτενίσματα με ponytails, χαμηλές ponytails ή τα μαλλιά πιασμένα μισά πάνω.




Ναι, τα ματ χείλη ήταν το απόλυτο trend της περσινής χρονιάς, και σίγουρα ήρθε για να μείνει. Αλλά, σύμφωνα με τους top makeup artists, ήρθε η ώρα τα χείλη να γίνου πιο λαμπερά! Τα lips glos επιστρέφουν και σε περιμένουν. Το ίδιο και με τις ματ σκιές ματιών, που δίνουν τη θέση τους στις metallic σκιές και τα neon χρώματα.





Το δοκιμάσαμε πολύ την περσινή και προπέρσινή χρονιά αλλά ήρθε ήδη το τέλος τους. Το μανικιούρ του 2017 περιλαμβάνει πιο γωνιώδη σχήματα, γεωμετρικά, negative nails, λευκά, παστέλ, metallic και neon αποχρώσεις.




Οι αντιθέσεις στο χρώμα των μαλλιών μας εγκαταλείπουν  όπως και οι ανταύγειες και δίνουν την θέση τους στο balayage. Τα απόλυτα χρώματα για το 2017 είναι το Tiger Eye Hair και το το purple balayage.


 








πηγη:staxtopouta