WOW! Minimal Μανικιούρ!

Minimal manikiour2
 
 Ακόμα μία nail art πρόταση για να δοκιμάσετε όσες έχετε κολλήσει με τα nude βερνίκια νυχιών.
 


Ένα μανικιούρ που χαρίζει περιποιημένα ακροδάχτυλα, διακριτικά τονισμένα με μια παιχνιδιάρικη πινελιά.
Οι άκρες του νυχιού είναι βαμμένες σε ένα απαλό baby ροζ και μια λεπτή λευκή λωρίδα ανανεώνει τις nail look επιλογές σας. Αν ψάχνετε να δοκιμάσετε κάτι νέο, που να πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές, τότε μόλις βρήκατε το ιδανικό minimal μανικιούρ για εσάς. Εύκολο να το πετύχετε και μόνες σας, γεγονός που το καθιστά αξιολάτρευτο.

  Minimal manikiour3
 

Το επόμενο nail look, επίσης minimal, ίσως λίγο περισσότερο funky και λιγότερο κλασικό, χωρίς παρόλα αυτά να στερείται κομψότητας. Ιριζέ διάφανη βάση και μια πορτοκαλί λωρίδα υπογραμμίζει την άκρη του νυχιού. Ένα διαφοροποιημένο και σύγχρονο γαλλικό μανικιούρ. Ιδανική επιλογή για όσες θα ήθελαν να φορέσουν χρώμα, χωρίς υπερβολές. Η διακριτική neon πορτοκαλί λωρίδα, είναι το μυστικό εδώ.

  Minimal manikiour4
 

Μια ακόμη εναλλακτική του γαλλικού μανικιούρ είναι αυτή με τη φαρδιά γραμμή να καταλήγει στο νύχι και πιο φαρδιά από το προηγούμενο nail look. Η βάση ντύνεται με μπεζ nude βερνίκι και εσείς τελειοποιείτε το look με neon πορτοκαλί, ροζ και κίτρινο.

  Minimal manikiour5
 

Η επόμενη επιλογή βασίζεται στο nude μανικιούρ με ματ βάση και στο τέλος μια πολύ λεπτή ιριδίζουσα μεταλλική γραμμή σε χρυσό δίνει το εφέ που απαιτείται.






πηγη:marymary