Αυτές είναι οι πιο hot αποχρώσεις στα κραγιόν του φθινοπώρου!

Fthinoporino kragion2
  
Ενώ βρίσκεις απίστευτα διασκεδαστικό το να εφαρμόζεις στα μάτια σου το μαύρο eyeliner


 σου, δύσκολα αποχωρίζεσαι τα χρωματιστά κραγιόν σου από τo νεσεσέρ σου, αφού τα χείλη σου είναι το δυνατό σημείο του προσώπου σου και κάθε φορά που τα τονίζεις, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.


Ώρα, λοιπόν, να ανακαλύψεις τις hot αποχρώσεις αυτής της σεζόν που μπορείς να δοκιμάζεις ξανά και ξανά στις εμφανίσεις σου.


1.Σκούρο δαμασκηνί


Μπορεί να εφαρμόζεται δύσκολα, αν δεν ξέρεις το μυστικό, αλλά το σίγουρο είναι πως είναι ιδανικό για formal, αλλά και βραδινές casual εμφανίσεις.


Fthinoporino kragion3


2. Απαλό κερασί


Η απόχρωση που συνδυάζει φωτεινό ροζ και ζεστό κόκκινο, θα τονίσει τα χείλη σου με τον καλύτερο τρόπο. Με ένα τέτοιο χρώμα δεν χρειάζεται να προσθέσεις κάτι άλλο στο μακιγιάζ σου.


Fthinoporino kragion4


3. Κρεμώδες καφέ


Οι γήινες αποχρώσεις μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι φέτος το φθινόπωρο και μπορείς να τις προτιμήσεις για τα περισσότερα beauty looks σου. Ανακάλυψε τον τόνο που ταιριάζει στην επιδερμίδα σου.


Fthinoporino kragion5


4. Ροζ nude


Η απόχρωση που πρέπει να έχεις πάντα στο νεσεσέρ σου φοριέται κάθε στιγμή της μέρας. Θα σε βγάλει σίγουρα, ασπροπρόσωπη.


Fthinoporino kragion6


5. Ροδακινί


Ζεστό, girly και παράλληλα απίστευτα κομψό, το ροδακινί μπορεί να γίνει το αγαπημένο σου χρώμα αυτή τη σεζόν.


Fthinoporino kragion7


6. Σκούρο κόκκινο


Κάπως έτσι θα ολοκληρώσεις με στιλ κάθε θηλυκή σου εμφάνιση. Μήπως πρέπει να το υιοθετήσεις για τις φθινοπωρινές εμφανίσεις.


Fthinoporino kragion8
 








πηγη:joytv