Κουρέψου σύμφωνα με τις φάσεις του φεγγαριού για τέλεια μαλλιά!

Θες τέλεια μαλλιά; Κουρέψου σύμφωνα με τις φάσεις του φεγγαριού!

Ναι, το φεγγάρι παίζει ρόλο στο κούρεμά σου, διάβασε και θα καταλάβεις.



Το φεγγάρι επηρεάζει τη γη, τη φύση και εμάς τους ίδιους με πολλούς τρόπους. Όχι, μην ανησυχείς, δεν θα μιλήσουμε για όλους του τρόπους με τους οποίους μας επηρεάζει το φεγγάρι. Σήμερα θα σου πούμε πως μπορείς να προγραμματίσεις το επόμενο ραντεβού σου στο κομμωτήριο σύμφωνα με τις φάσεις του φεγγαριού. Γιατί; Γιατί το φεγγάρι μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα και την ταχύτητα με την οποία θα μεγαλώσουν τα μαλλιά σου. Δεν το περίμενες, σωστά; Θα σου εξηγήσουμε…


mallia feggari


Νέο φεγγάρι


Νέο φεγγάρι έχουμε όταν το φεγγάρι βρίσκεται ανάμεσα στον ήλιο και τη γη και σηματοδοτεί το ξεκίνημα του σεληνιακού κύκλου. Το νέο φεγγάρι δεν είναι φωτεινό καθώς η φωτεινή του πλευρά είναι γυρισμένη προς την αντίθετη μεριά. Κατά την διάρκεια του νέου φεγγαριού, τα μαλλιά μας είναι στην πιο αδύναμη φάση συνεπώς, μην κλείσεις ραντεβού για αλλαγή σε αυτή την φάση.



Γέμισμα φεγγαριού


Το γέμισμα του φεγγαριού είναι η φάση κατά την οποία το φεγγάρι φαίνεται ολοένα και μεγαλύτερο με κάθε ημέρα που περνάει. Αν αυτό που θέλεις είναι να μακρύνεις τα μαλλιά σου, οι ειδικοί συνιστούν να προγραμματίζεις τα συχνά κουρέματα που πρέπει να κάνεις σε αυτή την φάση. Είναι επίσης η φάση κατά την οποία μπορείς να κάνεις και μεγάλες αλλαγές που ίσως σκέφτεσαι.



new moon


Πανσέληνος




Η πανσέληνος… ξέρεις τι είναι! Είναι μια πολύ καλή φάση για κούρεμα όμως όχι για δραστικές αλλαγές γιατί, όπως ίσως ξέρεις, η πανσέληνος επηρεάζει την ψυχολογία σου σημαντικά. Αυτό σημαίνει πως ίσως δεν βλέπεις ξεκάθαρα τα πράγματα και καλύτερα να προγραμματίσεις το κούρεμά σου για άλλη μέρα.



Χάσιμο φεγγαριού



Είναι η φάση κατά την οποία το φεγγάρι μοιάζει να μικραίνει με κάθε μέρα που περνάει. Τα μαλλιά μακραίνουν πιο αργά κατά την διάρκεια του χασίματος του φεγγαριού άρα αν πρόκειται να κάνεις κάποια δραστική αλλαγή, αυτή είναι η καλύτερη περίοδος καθώς το κούρεμά σου θα διατηρηθεί φρέσκο για περισσότερο.



Δεν ξέρεις όμως σε τι φάση είναι το φεγγάρι; Δες παρακάτω τον σεληνιακό χάρτη για τον Οκτώβριο!


xartis feggari











πηγη:oroskopos