Αποκλειστικά για σγουρομάλλες: Βάλτε σωστά τον αφρό

Αποκλειστικά για σγουρομάλλες: Βάλτε σωστά τον αφρό
 
Ξέχνα για λίγο τα… κοκκαλωμένα από τον αφρό μαλλιά και τις αφυδατωμένες άκρες. 
 
 Όλα αυτά ισχύουν στο παρελθόν. Οι φόρμουλες για τους αφρούς των μαλλιών έχουν φτάσει πλέον σε άλλο επίπεδο. Οι νέες συνθέσεις τους περιέχουν ενυδατικά συστατικά και βιταμίνες που βοηθούν τα μαλλιά μέχρι και να δυναμώσουν. Η σύστασή τους έχει γίνει πιο ελαφριά κάνοντας τα μαλλιά σου να δείχνουν ανάλαφρα και λαμπερά. 


Είναι όμως πολλές γυναίκες, που δεν γνωρίζουν πώς να εφαρμόσουν σωστά τον αφρό και ακόμη σημαντικότερο, πιστεύουν ότι η εφαρμογή του αφορά μόνο τις γυναίκες με σγουρά μαλλιά. 


Δείτε πως θα βάλετε σωστά τον αφρό για τέλειες μπούκλες


-Αρχικά, βρέξτε τα μαλλιά σας. Έπειτα αφού τα σκουπίσετε ελαφρά με μια πετσέτα και όσο είναι ακόμη νωπά εφάρμοσε τον αφρό. Ανακινήστε πολύ καλά το μπουκάλι πριν το εφαρμόσετε, διαφορετικά το προϊόν θα βγει έχοντας υγρή μορφή κάνοντας την τρίχα να κοκαλώσει.


-Ξεκινήστε από τις ρίζες των μαλλιών και τμηματικά αρχίστε να εφαρμόζετε  τον αφρό. Έπειτα προχώρησε προς τα κάτω μέχρι και τις άκρες. Προσπάθησε να μοιράσεις ίσα τον αφρό σε όλα τα μαλλιά.


-Στεγνώστε τα μαλλιά σας


-Ήρθε η ώρα του styling. Μπορείτε τώρα να κάνετε τα μαλλιά σας σε όποιο στιλ και αν προτιμάτε, μόνο που αυτή την φορά το χτένισμα θα αντέξει πολύ περισσότερο απ΄ότι πριν.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
πηγη:jenny