Γιατί να προτιμήσετε τα Σκούρα Χείλη

Γιατί να προτιμήσετε τα Σκούρα Χείλη

Από τα αγαπημένα beauty look της σεζόν που διανύουμε είναι τα σκουρόχρωμα χείλη.
 

 Είτε πρόκειται για ένα βαθύ κόκκινο-ρουμπινί, είτε για ένα πολύ σκούρο δαμασκηνί. Τόσο vampy που μοιάζουν σχεδόν μαύρα, αλλά δεν είναι. Υπογραμμίζουν απλά τη retro αύρα που υπογραμμίζει με την παρουσία της τα σύγχρονα trends. Πρωτοσέλιδο στα editorial μόδας.


 Τόσο ισχυρά, όσο και το smoky eye των προηγούμενων ετών.


 Τα τολμηρά χείλη λατρεύτηκαν ήδη, για τρεις και μόνο λόγους:


Γιατί να προτιμήσετε τα Σκούρα Χείλη


Ασχέτως του πάχους των χειλιών – αν σαρκώδη ή πιο στενά – φωτίζουν τέλεια το πρόσωπο. Καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη απόχρωση. Με αποτέλεσμα να τονίζονται στο έπακρο τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου. Η σωστή απόχρωση να είστε σίγουρες πως θα κάνει τη διαφορά.


Γιατί να προτιμήσετε τα Σκούρα Χείλη


Για τις φορές που τα μάτια είναι κουρασμένα, τα σκούρα χείλη κάνουν τον τέλειο αντιπερισπασμό. Στρέφουν με μαεστρία την προσοχή αλλού, μακριά από τα ματιά και την πάνε στα χείλη – στο σύμβολο της θηλυκότητας. Έπειτα ο χρόνος που απαιτείται για να φορεθεί ένα κραγιόν είναι πολύ λιγότερος από ότι για ένα μάτι γάτας. Συνεπώς, τα έντονα βαμμένα χείλη είναι ο πιο εύκολος τρόπος για άμεση λάμψη.


Διαρκούν περισσότερο


Προτιμήστε κάποιο με σατινέ-ματ φινίρισμα και πλούσιο χρώμα. Σούπερ ευέλικτα για όλες τις ώρες, ακόμα και από το πρωί.


Είναι προφανές λοιπόν, γιατί τα προτιμήσετε τα σκουρόχρωμα χείλη. Πέρα από trend, αποτελούν το καλύτερο μυστικό ομορφιάς για glam εμφανίσεις.








πηγη:marymary