Υπέροχα Γκρι Μανικιούρ

Υπέροχα Γκρι Μανικιούρ

Το γκρι στα μανικιούρ έχει αναδειχθεί νικητής χάρη στο ιδιαίτερα σοφιστικέ προφίλ του.
 

Διαθέτει χρώμα, μια υπόνοια έντασης και παίζει μεταξύ των nude μανικιούρ με λίγο παραπάνω χρώμα. Τα ωραιότερα είναι αυτά που έχουν κάποια ιδιαιτερότητα στην απόχρωση τους. Αυτά που μπερδεύονται με άλλα φθινοπωρινά χρώματα, σαν το θαμπό μοβ και το καφέ.


 Για σήμερα σας έχω δύο: ένα γκρι-μοβ και ένα γκρι-καφέ. Και τα δύο είναι εκπληκτικά. Η βάση τους είναι γκρι. Η τονικότητα αλλάζει. Και αυτή η λεπτομέρεια, είναι που τα φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής μας.


Υπέροχα Γκρι Μανικιούρ
Υπέροχα Γκρι Μανικιούρ


Ένα χρώμα μανό φθινοπωρινό σε μια απροσδιόριστη απόχρωση. Παστέλ δαμασκηνί, σκοτεινό λιλά, θαμπό μοβ, καφέ ή γκρι είναι τα πρώτα που θα σκεφτείς για αυτή την απόχρωση. Αν το κοιτάξεις καλύτερα όμως θα δεις πως είναι γκρι, μοβ, nude και όλα αυτά ανακατεμένα μαζί. Statement και chic μαζί. Σίγουρα ασυνήθιστο, μαλακό, edgy. Ένα μανικιούρ ιδανικό για το φθινόπωρο, αλλά και για όλο το χρόνο. Φοριέται κάθε μέρα, αλλά και σε πιο ιδιαίτερες συνθήκες. Είναι από εκείνα τα στυλ μανικιούρ που τα χαρακτηρίζει η καθαρότητα και απλότητα. Καθόλου ουδέτερο, απλά τέλειο. Το όνομα του Merino Wool.


Υπέροχα Γκρι Μανικιούρ
Υπέροχα Γκρι Μανικιούρ


Ένα γκρι μανικιούρ περισσότερο neutral, συγκριτικά με το παραπάνω, με καφέ τόνους. Το καφέ της σοκολάτας γάλακτος με μια υπόνοια του μοβ. Το όνομά του Don’t Sweater It. Απολύτως πανέμορφο, απαλό, κρεμώδες, ζεστό, εύκολο όσο ένα πουλόβερ… Τέλειο για τα επαγγελματικά look και το rock βραδινά look.






πηγη:queen