To contouring νυχιών είναι το next big thing

PicMonkey Collage

Πόσες φορές δεν έχουμε ευχηθεί να είχαμε πιο μακριά νύχια και το μανικιούρ μας να μπορούσε να δείχνει σαν αυτό κάποιων μοντέλων
 
που όσο μακριά είναι τα δάχτυλά τους άλλο τόσο είναι και τα νύχια τους. Ήρθε η ώρα να χαμογελάσουμε γιατί η νέα τεχνική, που έχει κάνει ήδη θραύση, στόχο της έχει ακριβώς αυτό. Οι ευχές μας γίνονται πραγματικότητα χάρη στο nail contouring, και, ναι, το contouring από τα μάγουλα και τη μύτη μεταφέρεται στα νύχια μας.


Αυτό που κάνει τα νύχια μας να δείχνουν πιο μακρυά και κομψά είναι πως αφήνουμε γυμνές από χρώμα τη δεξιά και την αριστερή πλευρά του νυχιού και απλώνουμε ένα σκούρο (συνήθως) χρώμα μόνο στο κέντρο του. Αν θέλουμε, βέβαια, μπορούμε να εφαρμόσουμε σε όλο το νύχι topcoat και όχι μόνο στη λωρίδα που έχει χρώμα, ή, εναλλακτικά, δεξιά και αριστερά του κέντρου να απλώσουμε μία pale απόχρωση.


Αυτή ακριβώς είναι η μαγική λέξη που δημιουργεί όλο το effect: η λωρίδα. Όπως ακριβώς συμβαίνει με τις κάθετες γραμμές στα ρούχα που αδυνατίζουν και ψηλώνουν τη σιλουέτα μας, έτσι γίνεται και με τα νύχια. Και το καλύτερο απ” όλα, πιστεύω ότι είναι, πως αυτή την τεχνική μπορούμε να την εφαρμόσουμε όλες γιατί απλά είναι πολύ πιο εύκολη σε σχέση με άλλες που μπορεί να θαυμάζουμε αλλά δυσκολευόμαστε τις κάνουμε μόνες μας.


 
 






πηγη:tlife