Έντονα Βαμμένα Μάτια - Το επόμενο Beauty Trend

Έντονα Βαμμένα Μάτια - Το επόμενο Beauty Trend

Το επόμενο beauty trend είναι τα έντονα βαμμένα μάτια.
 
Μία από τις βασικές τάσεις στο μακιγιάζ για την άνοιξη/καλοκαίρι του 2017 είναι το μαύρο περίγραμμα γύρω από τα μάτια. Η αισθητική του επηρεασμένη από τα 90s. Φαίνεται να είναι το νέο πάθος των της νέας χρονιάς κάνοντας μας να μάθουμε όλες τις τεχνικές. Ήδη στην Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη οι Prabal Gurung, Altuzarra, Nicole Miller, είναι από τους σχεδιαστές που προτίμησαν την ένταση του βλέμματος. 


Οι σχεδιαστές το προτείνουν από νωρίς το πρωί και μόνο κατά το απόγευμα να εφαρμόζεται ελάχιστη σκιά. Μολύβια, eye liners, gel, υπόσχονται να μας δώσουν το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Τα πιο βολικά στην καθημερινότητα όμως είναι τα μολύβια και τα eye liner σε μορφή στυλό, είναι σταθερά, εύχρηστα, δεν αλλοιώνονται στη διάρκεια της μέρας και δεν ερεθίζουν τα μάτια. 


Αν όμως θέλετε μια εξαιρετικά λεπτή γραμμή τότε το κλασικό eye liner με το πινέλο θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και για να περιγράψετε το εσωτερικό του κάτω βλεφάρου μην χρησιμοποιείτε μολύβια αιχμηρά και μαλακά, γιατί θα «χυθεί» στο μάτι.


Έντονα Βαμμένα Μάτια - Το επόμενο Beauty Trend
Έντονα Βαμμένα Μάτια - Το επόμενο Beauty Trend


Τις φορές που βάφετε έντονα τα μάτια θα πρέπει να εφαρμόζετε μερικές σταγόνες ειδικές για ξεκούραστο βλέμμα, χωρίς κοκκινίλες, αν δουλεύετε πολλές ώρες στον υπολογιστή, αν φοράτε φακούς επαφής, αν υποφέρετε από αλλεργίες, αν είστε πάνω από 40.








πηγη:marymary