Τα 3 κρυμμένα μυστικά του πεντικιούρ!

Ta 3 krymena mistika 2

Και το πεντικιούρ θέλει τρόπο και όχι κόπο
 

και το μόνο που πρέπει να ξέρεις για να το πετύχεις είναι κάποια βασικά μυστικά.

 
Μυστικό πρώτο: Αφού καθαρίσεις  καλά τα πόδια σου στο μπάνιο,  γέμισε τη λεκάνη σου με ζεστό νερό, και ρίξε μέσα λίγα άλατα μπάνιου στο άρωμα της προτίμησης σου για να το παίξεις και πολύ επαγγελματίας! Έτσι τα πόδια σου θα προετοιμαστούν κατάλληλα για να τα περιποιηθείς στην συνέχεια.


Ta 3 krymena mistika 3


Μυστικό δεύτερο: το καλό το μούλιασμα κάνει τη διαφορά. Βούτιξε τα πόδια σου μέσα στη λεκάνη,   βγάλε απ’ το νερό το ένα πόδι, στέγνωσε το ελαφρά και τρίψε καλά τις φτέρνες με τη ράσπα, ξεβγάζοντας την κάθε τόσο στο νερό. Μετά βάλε ξανά το πρώτο πόδι στο νερό και επανάλαβε τη διαδικασία με το άλλο.


Ta 3 krymena mistika 4


Mυστικό τρίτο: το να βλέπεις τι φτιάχνεις και τι βάφεις είναι μεγάλη δουλειά άρα δεν έχεις παρά να διαλέξεις μια θέση με καλό φωτισμό για να πετύχει το πεντικιούρ! Για τέλειο βάψιμο μην ξεχάσεις να βάλεις λίγο χαρτάκι ανάμεσ αστα δάχτυλα για να μην λερωθείς κιόλας! Δοκίμασε να βάψεις τα νύχια των ποδιών σου με ένα βερνίκι με τζελ τελείωμα όπως το gel finish της Avon και το πεντικιούρ σου θα κρατήσει πολύ περισσότερο.


Ta 3 krymena mistika 5












πηγη:beautypress