Όσο κι αν προσπαθείς δεν έχεις τα μαλλιά που επιθυμείς- Τι φταίει;

Mallia pou epithimis2
 
 Όσο κι αν το θες και όσο κι αν το προσπαθείς δεν έχεις τα λαμπερά μαλλιά που επιθυμείς.
 

Όπως είναι λογικό έχεις απογοητευτεί! Πίστεψέ μας δεν υπάρχει λόγος! Ψάξαμε και βρήκαμε όλα τα λάθη τα οποία μπορεί να κάνεις και να μην σου πηγαίνουν καν στο μυαλό και σου τα παρουσιάζουμε.

  Mallia pou epithimis3
 

-Δεν λούζεσαι σωστά: Απλά ρίχνεις το σαμπουάν στα μαλλιά σου και κάνεις ένα γρήγορο μασάζ. Είναι μεγάλο λάθος. Πρέπει να κάνεις σωστό μασάζ και να τρίβεις τα μαλλιά αλλά και το κεφάλι σου με τα δάχτυλα σου. Η εν λόγω διαδικασία για να θεωρείται σωστό του λούσιμο πρέπει να κρατάει τουλάχιστον 8 με δέκα λεπτά.
 

-Τι προϊόντα χρησιμοποιείς; Αγοράζεις απλά ότι βρίσκεις μπροστά σου; Σταμάτα να έχεις αυτή την κακή συνήθεια. Πρόσεχε περισσότερο και εμπιστεύσου προϊόντα τα οποία ξέρεις πως θα σε βοηθήσουν και θα σου χαρίσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείς.

  Mallia pou epithimis4
 

-Μην αμελείς το χτένισμα: Τα μαλλιά σου πρέπει για να λάμπουν πρέπει να είναι χτενισμένα σωστά. Χώρισε τα, λοιπόν, με μικρές τούφες και πέρασε τα με απαλές κινήσεις με την βούρτσα.

 
-Έξτρα ενυδάτωση: Τα μαλλιά σου χρειάζονται ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι έξτρα ενυδάτωση. Πως θα το καταφέρεις; Απλά κάνε περισσότερες μάσκες.








πηγη:ipop