Κάνε ανταύγειες μόνη σου χωρίς να ξοδέψεις χρήματα στο κομμωτήριο με φυσικό τρόπο!

 

Είναι αλήθεια ότι το καλοκαίρι εμείς οι γυναίκες αποφεύγουμε να πηγαίνουμε στο κομμωτήριο. Δε θέλουμε να ταλαιπωρούμε κι άλλο τα μαλλιά μας με βαφές και χτενίσματα.
 

Αν πάλι είσαι διακοπές ή θέλεις να φύγεις και επιθυμείς να αλλάξεις χρώμα στα μαλλιά σου με ανταύγειες, τότε εμείς σου έχουμε ανέξοδη λύση.


Για φυσικές ξανθιές ανταύγειες: Ένα αφέψημα από χαμομήλι είναι το ιδανικό. Το μυστικό της γιαγιάς κρατάει χρόνια! Χρησιμοποιήστε το σαν τελευταίο ξέβγαλμα. Χαρίζει στα μαλλιά φυσικές ξανθιές ανταύγειες και ένα χρώμα που θα το ζηλέψουν πολλές.


Για φυσικές καστανές ανταύγειες: Βράστε σε μία κατσαρόλα μια πατάτα χωρίς να την ξεφλουδισετε. Αφήστε να κρυώσει και με πινέλο περνάτε στα μαλλιά το νερό, προσέχοντας όμως να μην πάει στο δέρμα. Αφήνετε για περίπου 20 λεπτά και ξεπλένετε καλά.


Για φυσικές κόκκινες ανταύγειες: Αν σου αρέσει ο καφές και μάλιστα ο γαλλικός είναι ιδανικό για την περίσταση. Αφού εφαρμόσεις πρώτα το σαμπουάν στη συνέχεια το ξεπλένεις με τον καφέ.


Για έντονο σκούρο χρώμα και λάμψη: Βράστε μια χούφτα κυπαρισσόμηλα σε 1 λίτρο νερού και με το αφέψημα κάνετε το τελευταίο ξέβγαλμα.







πηγη:cosmopolitan