Αυτοί είναι οι λόγοι που δεν έχεις τα υπέροχα μαλλιά που θέλεις!


Κλασική απληστία… πάντα θέλουμε αυτό που δεν μπορούμε να έχουμε! Ή μάλλον όχι δεν μπορούμε, αλλά δεν θέλουμε, γιατί όταν θέλεις μπορείς να καταφέρεις και το πιο ακατόρθωτο.
 
Λίγες ημέρες, λοιπόν, πριν πούμε και επίσημα «welcome» στο καλοκαιράκι που έρχεται ξαφνικά καταλάβαμε ότι η φυσική μας ομορφιά πρέπει να πρωταγωνιστήσει ακόμη μία σεζόν. 


Και να θέλεις βλέπεις να φορέσεις και τις 6 τρέσες που έχεις κάτι σε χαλάει και αυτό δεν είναι άλλο από τον καύσωνα που «ανάβει» κυριολεκτικά το κεφάλι σου και λες κάθε φορά από μέσα σου «Μακάρι να μπορούσα να υποστηρίξω τα φυσικά μου μαλλιά χωρίς τα ψεύτικα και γεμάτο τζίβες ποστίζ!». Τι να κάνουμε! Τον χειμώνα είναι διαφορετικά.


VKSJSS00


Με γνώμονα ότι υπέροχα μαλλιά δεν είναι μόνο τα μακριά μαλλιά, αλλά εκείνα που σφύζουν από υγεία, φύγαμε να κάνουμε τον απολογισμό μας και να καταλάβουμε επιτέλουςτον λόγο που δεν έχουμε τα μαλλιά που επιθυμούμε… 5 για την ακρίβεια!


#1 Χρησιμοποιείς σαμπουάν με το συστατικό Sulfates. Μπορεί το συγκεκριμένο να κάνει υπέροχη σαπουνάδα, αλλά τα μαλλιά μας δεν αγαπούν την υπερβολική σαπουνάδα. Από εδώ και πέρα προτίμησε σαμπουάν χωρίς το συγκεκριμένο συστατικό, ειδικά αν έχεις ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλάκια.


#2 Χρησιμοποιείς το κλασικό σκουφάκι μπάνιου! Τα συγκεκριμένα, το ξέρω ότι φτιάχτηκαν γι αυτόν τον σκοπό, αλλά προκαλούν εφίδρωση στο τριχωτό της κεφαλής, άρα καλύτερα να τυλίξεις τα μαλλιά σου με μία βαμβακερή πετσέτα που θα εμποδίσει μεν την υγρασία να χαλάσει τα μαλλιά σου, αλλά δεν θα αφήσει την τρίχα να αναπνεύσει!


#3 Χρησιμοποιείς σαμπουάν για πολλές «δουλειές» μαζί. Προσπάθησε να λούζεσαι με ένα σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό και άφησε στη μάσκα και το conditioner να κάνουν τα υπόλοιπα!


#4 Μαζεύεις τα μαλλιά σου στον ύπνο με λάθος λαστιχάκια. Προτίμησε τα υφασμάτινα λαστιχάκια και όχι εκείνα που μαζεύεις από τον πάγκο τυριών κάθε φορά που αγοράζεις κασέρια και ζαμπόν! Έλα, το έχεις κάνει, μην πεις όχι!


#5 Δεν καθαρίζεις το σεσουάρ! Εκεί που ξεσκονίζεις το έπιπλο μπάνιου, κάνε κι ένα πέρασμα από την οπή του σεσουάρ που μαζεύει μέσα της σκόνη, αλλά ποιος νοιάστηκε! Κι όμως, αν αναλογιστείς ότι η σκόνη μεταφέρεται με τον θερμό αέρα πάνω στα μαλλιά σου τότε σίγουρα θα αλλάξεις γνώμη… 








πηγη:marymary