3 απαραίτητες κινήσεις πριν βάλεις μάσκαρα!


Είναι πολύ σημαντικό να τηρούμε κάποιος βασικούς κανόνες στο μακιγιάζ.
 

Έτσι, και το αποτέλεσμα θα είναι, σίγουρα, καλύτερο αλλά και θα προστατέψουμε το δέρμα μας από την καθημερινή επιβάρυνση προϊόντων make up. Συνήθως η μοναδική κίνηση που κάνουμε για τις βλεφαρίδες μας σε καθημερινή βάση, είναι απλώς να τοποθετούμε μπόλικη ποσότητα μάσκαρα και μέχρι εκεί.


VMASKARA01


Υπάρχουν γυναίκες που με τη μάσκαρα δημιουργούν ένα τέλειο αποτέλεσμα με ακαταμάχητο και σαγηνευτικό βλέμμα και κάποιες άλλες που τα αποτελέσματα είναι ακριβώς τα αντίθετα… Το ξέρεις, όμως, ότι υπάρχουν 3 κινήσεις που πρέπει να γίνουν,πριν τοποθετήσεις μάσκαρα στις βλεφαρίδες σου για να ανήκεις στην πρώτη κατηγορία γυναικών…;


#1 Ψαλιδάκι για βλεφαρίδες. Είναι πολύ σημαντικό πριν ακόμη ξεκινήσεις τη διαδικασία μακιγιάζ, να χρησιμοποιήσεις το γνωστό ψαλιδάκι για βλεφαρίδες. Έτσι, το βλέμμα σου θα «ανοίξει» και θα χαρίσεις στις βλεφαρίδες σου τέλεια και φυσική καμπύλη!


VMASKARA02


#2 Βάση μάσκαρα. Πριν τοποθετήσεις τη μάσκαρα, πρέπει να περάσεις τις βλεφαρίδες σου με την ειδική βάση μάσκαρα. Θρέφει και προστατεύει τις βλεφαρίδες, είναι διάφανη, έχει βιταμίνη F που απαλύνει και αναδομεί την τρίχα, κάνει τις βλεφαρίδες να φαίνονται πιο παχιές και επαναφέρει τυχών τραυματισμένες βλεφαρίδες.


VMASKARA03


#3 Eyeliner. Τράβηξε μία γραμμή με σκούρο eyeliner ή μολύβι ματιών στη ρίζα των βλεφαρίδων σου. Έτσι θα δείχνουν πιο πυκνές και γεμάτες.   


VMASKARA04 







                                                                                                                                                                           
πηγη:marymary