Tips για ιδανικό καλοκαιρινό μακιγιάζ


Το μακιγιάζ του καλοκαιριού δεν θέλει πολλά πολλά! Λίγα και βασικά.
 
 Είτε αφορά το πρωινό σου look είτε το βραδινό, τα προϊόντα που πρέπει να χρησιμοποιήσεις είναι ελάχιστα, έτσι κι αλλιώς με τόση ζέστη το τελευταίο πράγμα που επιθυμούμε είναι να «λιώνει» το μακιγιάζ πάνω μας… σκέτη ταλαιπωρία και μόνο στη σκέψη!

VALKSJS01

Ένα ανάλαφρο μακιγιάζ που μπορεί να συμπληρωθεί με ένα πιο τολμηρό gloss για το βραδάκι είναι ό,τι καλύτερο για τους μήνες που εκεί έξω «χτυπάει» 40άρια! Δεν θέλει πολύ κόπο, με λίγες μόνο κινήσεις μπορείς να πετύχεις το ιδανικό καλοκαιρινό μακιγιάζ που θα σε συνοδέψει περίτρανα σε όλες τους τις εμφανίσεις…


Για να ακολουθήσουμε τα βήματα..


# Αντηλιακή κρέμα! Απαραίτητη πριν κάνεις το οτιδήποτε. Πως θα βγεις εκεί έξω χωρίς την απόλυτη προστασία γα να κρατήσεις το δέρμα σου πάντα φρέσκο και λαμπερό!


# Απέφυγε το make up και αρκέσου μόνο σε ένα καλό concealer που θα καλύψει τοπικά τις ατέλειες και μέχρι εκεί. Αν πάλι έχεις θεματάκι με το δέρμα σου, μπορείς να ανακατέψεις λίγο υγρό make up με την αντηλιακή σου κρέμα και θα αποκτήσεις στο λεπτό μία ανάλαφρη κάλυψη ιδανική για τους ζεστούς μήνες. Μόνο υγρό make up και όχι σε μορφή πούδρας!


# Μακιγιάζ ματιών. Εδώ όχι πολλά πολλά. Μία φωτεινή σκιά που θα τονίσει τα μάτια σου και μπόλικη μάσκαρα είναιι ιδανικά! Απέφυγε το μαύρο eye-liner και ό,τι χρησιμοποιούσες τον προηγούμενο χειμώνα! Καλοκαίρι έχουμε!


# Ένα lipgloss είναι το ιδανικότερο προϊόν για τα χείλη σου! Άκρως καλοκαιρινό σε πολλές αποχρώσεις μπορεί να εξυπηρετήσει ακόμη και την πιο απαιτητική. Για τις βραδινές σου εμφανίσεις, μπορείς απλώς να επιλέξεις λίγο πιο έντονες αποχρώσεις, αλλά όχι χειμερινές και μουντές. Κοραλί και ροζ είναι ιδανικές επιλογές.


# Καλοκαιρινές γυαλάδες. Η λάμψη και το μπρονζέ φινίρισμα στην επιδερμίδα τους καλοκαιρινούς μήνες είναι απαραίτητα! Μόνο που φρόντισε η σχέση που έχεις μαζί τους να είναι καθαρά βραδινή. Το πρωί αρκέσου σε ελάχιστη τερακότας για να τονίσεις το μαύρισμα σου και στο πρόσωπο για να μην έχει διαφορά με το υπόλοιπο χρώμα του σώματος σου.
Καλό καλοκαίρι… με σωστό καλοκαιρινό μακιγιάζ!    







πηγη:marymary