Το νεσεσέρ των διακοπών!

 

Όταν πάμε διακοπές, η αλήθεια είναι ότι τις περισσότερες φορές παίρνουμε μαζί μας πολλά περιττά πράγματα… Πολλά από αυτά είναι καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς, τα περισσότερα από τα οποία καταλήγουμε να μην τα χρησιμοποιούμε καθόλου!
 

Καλό θα είναι, λοιπόν, να δούμε ποια αυτά είναι απολύτως απαραίτητα και χρήσιμα για τις διακοπές μας!


1. Αντηλιακό
Το αντηλιακό είναι φυσικά απαραίτητο! Φροντίστε να έχετε μαζί σας αντηλιακό προσώπου και σώματος, υψηλής προστασίας, ειδικά αν κάθεστε με τις ώρες στον ήλιο!


2. Κρέμα ή Μάσκα Μαλλιών
Το καλοκαίρι πρέπει να προσέχουμε τα μαλλιά μας περισσότερο, καθώς ταλαιπωρούνται από τα μπάνια και τον ήλιο. Για αυτό, μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας μία κρέμα ή μάσκα μαλλιών!


3. Καθαριστικά σώματος και μαλλιών
Νομίζω ότι κανείς δε θέλει να κουβαλάει τα μεγάλα μπουκάλια με αφρόλουτρα και σαμπουάν… Η καλύτερη λύση, λοιπόν, είναι να αγοράσετε travel size συσκευασίες για να μην κουβαλάτε περιττό βάρος! Απλώς υπολογίστε πάνω-κάτω την ποσότητα που χρειάζεστε για τις μέρες των διακοπών σας!


4. Άρωμα
Το καλοκαίρι τα βαριά αρώματα δεν ενδείκνυνται… Καλύτερα να προτιμήσετε τα λεγόμενα body mist με ένα ελαφρύ, λουλουδάτο και καλοκαιρινό άρωμα!


5. Μανό
Μην πάρετε μαζί όλα όλη σας τη συλλογή με τα μανό! Διαλέξετε 2-3 αγαπημένα σας καλοκαιρινά και χαρούμενα χρώματα που θα ταιριάζουν και με τα ρούχα σας και πάρτε μόνο αυτά!


6. Μακιγιάζ
Ξεχάστε τα πολλά-πολλά! Αρκεί να πάρετε μαζί σας 4 πράγματα: μία bb cream, μία μάσκαρα, ρουζ και κραγιόν! Το καλοκαίρι το βαρύ μακιγιάζ δεν κολακεύει ιδιαίτερα, οπότε αρκεστείτε μόνο σε αυτά τα προϊόντα και θα δείτε ότι θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες!


Πέρα από αυτά, δεν χρειάζεστε τίποτε άλλο! Μόνο καλή διάθεση!







πηγη:post4life