Πώς η Jennifer καταφέρνει να δείχνει πάντα 30 ετών

Πώς η Jennifer καταφέρνει να δείχνει πάντα 30 ετών (το πολύ!)
Η Jennifer Lopez είναι ίσως η μοναδική σταρ που έχει καταφέρει να σταματήσει το χρόνο, χωρίς να αλλοιώσει στο παραμικρό την εικόνα της.
 

Όλος ο πλανήτης αναρωτιέται τι κάνει. Όπως δηλώνει η ίδια «είμαι από αυτές που πιστεύουν πως χρειάζονται τα απολύτως βασικά. Less is more», δηλώνει και εξηγεί τι ακριβώς κάνει.


«Παίρνω ένα καλό καθαριστικό από το δερματολόγο μου. Χρειάζομαι ένα πραγματικά καλό προϊόν που να καθαρίζει το πρόσωπό μου, καθώς φοράω πολύ μακιγιάζ εδώ και πολλά χρόνια. 


Χρησιμοποιώ επίσης ένα απαλό ντεμακιγιάζ και μια κρέμα που συνδυάζει ενυδάτωση και αντιηλιακή προστασία. Είναι μια πολύ απλή κρέμα. Επίσης, προσπαθώ να κοιμάμαι πολύ», δηλώνει. Ακούγεται πολύ απλό είναι η αλήθεια. Επίσης χρησιμοποιεί μια κρέμα την οποία συστήνει ανεπιφύλακτα. Ένα από τα πιο αγαπημένα της προϊόντα περιποίησης είναι η κρέμα από τη σειρά Dr. Hauschka «Rose Day Cream», μια πλούσια ενυδατική κρέμα ημέρας που προστατεύει από τους ερεθισμούς και καταπολεμά την ξηρότητα, ενώ προφυλάσσει την επιδερμίδα από τις έντονες καιρικές συνθήκες. 


Περιέχει λάδι αβοκάντο, εκχυλίσματα τριαντάφυλλου και άλλα συστατικά που κρατούν το δέρμα απαλό και καταπραύνουν τους ερεθισμούς.


Jlo2000
 

Η JLO το 2000

Δεν είναι μόνο, όμως, το φρέσκο και νεανικό της πρόσωπο, αλλά και η άψογη σιλουέτα της.

 JLO2001

Η JLO το 2001

Jlo2016 1

Η JLO το 2016


Υπεύθυνη για το άψογο καλογυμνασμένο της σώμα, πέρα από τα καλά της γονίδια, είναι η γυμνάστρια που επιμελείται το πρόγραμμα άσκησής της. Αυτή δεν είναι άλλη από την Tracy Anderson (γυμνάζει από τη Madonna μέχρι την Gwyneth Paltrow)


H Lopez γυμνάζεται για τουλάχιστον 1 ώρα την ημέρα και δεν κάνει ποτέ διάλειμμα από τη γυμναστική της περισσότερο από 2 συνεχόμενες ημέρες. «Κάνουμε 30 λεπτά cardio και 30 λεπτά μυική ενδυνάμωση», δηλώνει η Tracy Anderson.




πηγη:protothema