Eύκολες Στριφογυριστές Κοτσίδες !

Kotsides strifogiristes2

Ένα hair trend πολύ πιο εύκολο από όσο δείχνει. Ευκολότερο από μια απλή, κλασική πλεκτή κοτσίδα και εμφανώς πιο εντυπωσιακή.


Όλα αυτά τα έχει η στριφογυριστή κοτσίδα. Μια όμορφη αλογοουρά με ένα μοντέρνο και παιχνιδιάρικο twist. Ο πιο εύκολος τρόπος για να φτιάξετε ένα statement χτένισμα. Αν σας αρέσουν οι κοτσίδες γενικά, η συγκεκριμένη θα σας ενθουσιάσει. Για όλες τις υπόλοιπες το minimal στυλ της στριφτής κοτσίδας ενδέχεται και να σας γοητεύσει.

Kotsides strifogiristes3

Τα μήκη είναι στιλπνά, γυαλιστερά, σε ένα απόλυτα χαλαρό πιάσιμο, ιδανικό για όλα τα ρομαντικά ή νυφικά look. Από εκεί κι έπειτα όμως, με την κοτσίδα αυτή δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Ταιριάζει με τα πάντα.

Kotsides strifogiristes4

Δημιουργήστε το Look: 


Εφαρμόστε μια κρέμα styling στα μαλλιά ώστε να είναι μαλακά και εύπλαστα.
Πιάστε τα με ένα λαστιχάκι, ψηλά ή πιο χαμηλά στον αυχένα.


Η κρέμα γυαλίσματος είναι απαραίτητη, για να αποκτήσετε αυτό το εκθαμβωτικό εφέ, την οποία μπορείτε να αναμείξετε με μια μικρή ποσότητα κρέμας ειδική για κοτσίδες για να μην γλιστράνε τα μαλλιά. Χωρίστε τα μήκη σε δύο τμήματα και ξεκινήστε να τα στρίβετε σφιχτά προς τα δεξιά.
Πιάστε ξανά με ένα λαστιχάκι τελειοποιήστε με μια λακ.


Τώρα, το μόνο που χρειάζεστε η πελάτισσα είναι ένα beauty look όμορφο και φυσικό: δέρμα δροσερό και με γυαλάδες και ουδέτερο μακιγιάζ.





πηγη:marymary