Αυτά είναι τα καλλυντικά που δεν πρέπει να μοιράζεσαι ούτε με την αδελφή σου!

 

Εμείς οι γυναίκες μοιραζόμαστε τα πάντα! Ή σχεδόν τα πάντα. Κορίτσια προσοχή όμως γιατί κάποια πράγματα εγκυμονούν κινδύνους. Για παράδειγμα η ανταλλαγή καλλυντικών.


Εμείς σήμερα θα σου παρουσιάσουμε τα καλλυντικά εκείνα που δεν πρέπει να τα δανείσεις ή δεν πρέπει να τα δανειστείς από την κολλητή σου.


Το τσιμπιδάκι φρυδιών.


Συνήθως όταν το χρησιμοποιούμε έχουμε κι ατυχήματα. Τρέχει αίμα, και αν δεν αποστειρωθεί με οινόπνευμα, μπορεί η κολλητή σου να πάθει κάποια μόλυνση.


Τα σφουγγαράκια του μακιγιάζ.

 
Τα απαλά σφουγγαράκια, ιδίως όταν είναι βρεγμένα, δημιουργούν το τέλειο περιβάλλον που αναπαράγει μύκητες και βακτήρια, το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να προκληθεί σοβαρή  μόλυνση στο πρόσωπο. Επομένως ακόμη κι αν γνωρίζεις ότι είναι αποστειρωμένο, προτίμησε να αγοράσεις το δικό σου.


Μάσκαρα.

 
Οι μολύνσεις στα μάτια είναι πολλές τα μικρόβια χιλιάδες. Ειδικά αν φοράς και φακούς τα πράγματα είναι ακόμη πιο εύκολα στο να κολλήσεις κάποιο μικρόβιο. Το ίδιο ωστόσο συμβαίνει με το μολύβι των ματιών.


Lip Gloss.

 
Οποιοδήποτε προϊόν που αγγίζει απευθείας τα χείλη μπορεί να αποτελέσει πηγή μόλυνσης. Όταν δε μιλάμε για κολλώδη lip gloss, το μικρόβιο δεν θα αργήσει να περάσει. Ακόμη και τα κραγιόν είναι επικίνδυνα. Γι΄αυτό κορίτσια τα καλλυντικά σας και τα  μάτια σας!







πηγη:melbeing