Ντύσιμο για Κοκκινομάλλες με βάση το χρώμα των μαλλιών τους!

Royxa gia kastanes kokinomales2
 
Τα ρούχα μπορούν να επηρεάσουν δραματικά όχι μόνο τον τρόπο που αισθανόμαστε για τον εαυτό μας, αλλά και τον τρόπο που μας βλέπουν οι γύρω μας. Το ίδιο δυνατή είναι και η επίδραση της απόχρωσης των μαλλιών μας.



 Συνεπώς, ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών σας θα πρέπει να επιλέγετε χρώματα που πραγματικά έχουν την ικανότητα να σας δείξουν ακόμα πιο λαμπερές.


Καστανές και Κοκκινομάλλες


Σε αντίθεση με όλες τις ξανθιές, ακόμα και τις μελαχρινές, ένα κεφάλι κοκκινομάλλας δεν αποτελεί μια ουδέτερη επιλογή. Για το λόγο αυτό τα χρώματα που επιλέγετε να σας ντύσουν είναι πολύ σημαντικό να ισορροπούν με την χρωματική ένταση των μαλλιών σας. Η παλέτα του καφέ-σοκολά, όλα τα πράσινα και μπλε, όπως και το πορτοκαλί ή κοραλί, το camel και όλα τα κρεμώδη λειτουργούν εξαίσια μαζί σας.


Τολμήστε το μπλε


Όπως ακριβώς και οι ξανθιές το ίδιο και οι κοκκινομάλλες είναι προτιμότερο να επιλέξουν το μπλε έναντι του μαύρου. Εκτός του ότι θα ζεστάνει την επιδερμίδα σας το μπλε σαν χρώμα βρίσκεται πιο κοντά στο κόκκινο.


Αν δεν είστε σίγουρες, επιλέξτε το πράσινο.


Ίσως το πιο κολακευτικό χρώμα για τις κοκκινομάλλες είναι το πράσινο. Λειτουργεί σαν φως επάνω σας και τις φορές που θέλετε να ξεχωρίσετε φορέστε πράσινο. Πρόκειται για αποχρώσεις που βρίσκονται στα αντίθετα άκρα του φάσματος χρωμάτων και έτσι παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη δυνατή αντίθεση όταν αντιπαρατίθενται.

  Royxa gia kastanes kokinomales3 Royxa gia kastanes kokinomales4 Royxa gia kastanes kokinomales5 Royxa gia kastanes kokinomales6 Royxa gia kastanes kokinomales7 Royxa gia kastanes kokinomales8
 





πηγη:marymary