Το απαραίτητο κόσμημα των διακοπών


Όταν ετοιμάζεις τη βαλίτσα των διακοπών, η αλήθεια είναι, πως αφήνεις πάντα για το τέλος τα κοσμήματα!
 
 «Έλα μωρέ! Πόσα κοσμήματα θα φορέσω; Όλη μέρα στη θάλασσα….», σκέφτεσαι και αφήνεις πάντα στη τύχη τους τα κοσμήματα που θα πάρεις μαζί σου κατά τη διάρκεια των διακοπών σου. Άντε το πολύ πολύ την ημέρα που θα φεύγεις να πάρεις μαζί σου όσα φοράς επάνω σου εκείνη τη στιγμή. Έχεις δίκαιο, δεν χρειάζονται πολλά στις διακοπές, γιατί και να τα πάρεις μαζί σου… δεν υπάρχει περίπτωση να τα φορέσεις όλα. Όλη μέρα με ένα μαγιό και ένα καφτάνι θα είσαι. Ένα από τα κοσμήματα σου, όμως, φρόντισε να μην λείπει από τη βαλίτσα σου και αυτό δεν είναι άλλο από ένα ζευγάρι κρίκους!
VNKDMBHDKHSDFVVS01
Το πιο διαχρονικό κόσμημα, που συνδυάζεται με όλες μας τις εμφανίσεις, έρχεται και αυτό το καλοκαίρι να μας ξυπνήσει αναμνήσεις και να δείξει τη δύναμη του. Στο look της παραλίας, στις πρωινές εμφανίσεις, στο καλοκαιρινό office look και στις βραδινές μας βόλτες στο νησί, οι κρίκοι αναβαθμίζουν κάθε μας εμφάνιση με τον πιο απλό τρόπο.
VNKDMBHDKHSDFVVS02
Με μονοχρωματικά σύνολα, φόρεσε τους κρίκους σου σε τολμηρές αποχρώσεις. Με το denim look οι ασημένιοι κρίκοι είναι ιδανικοί και τονίζουν τη νεανικότητα του look, ενώ χρυσοί κρίκοι σε total white look δίνουν την αίγλη που του αρμόζει.
VNKDMBHDKHSDFVVS03
 








πηγη:marymary