7 Κανόνες μακιγιάζ που κάθε νύφη πρέπει να γνωρίζει!

Kanones makigiaz2
 
 Το νυφικό μακιγιάζ αποτελεί σπουδαία υπόθεση. Έτσι, κι εγώ συγκέντρωσα τα σημαντικότερα tips, τους κανόνες του μακιγιάζ που κάθε νύφη πρέπει να γνωρίζει.

 


Το απόλυτο σκονάκι του μακιγιάζ για την ημέρα του γάμου σας, ώστε να αποφύγετε ένα κακό αποτέλεσμα ή τυχόν αλλοιώσεις στο makeup σας.

 
Κανόνας 1ος: Μείνετε πιστές στο προσωπικό σας στυλ
Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι νύφες είναι να προσπαθούν να μεταμορφωθούν σε κάτι άλλο από αυτό που είναι. Το μόνο μέλημα σας, ως επιλογή, οφείλει να είναι αυτό που σας κάνει να αισθάνεστε άνετες. Το αντίθετο να είστε σίγουρες πως θα αποτυπωθεί στις φωτογραφίες και είμαι βέβαιη πως δεν το θέλετε. Αν δεν είστε σίγουρες για το πως θέλετε να είστε εκείνη την ημέρα, πειραματιστείτε με πολλά διαφορετικά πράγματα και στο τέλος θα βρεθεί εκείνο που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας.

 
Κανόνας 2ος: Επιλέξετε προϊόντα που συμβάλλουν σε μια λαμπερή επιδερμίδα
Μία νύφη χρειάζεται να είναι λαμπερή – χωρίς υπερβολές φυσικά – κάτι που σημαίνει ότι η πολύ ματ επιδερμίδα δεν πρέπει να είναι στα ζητούμενα σας. Για όψη άψογα λαμπερή χρησιμοποιήστε προϊόντα shimmering, τα οποία έχουν το προσόν να δίνουν στο δέρμα υγιή λάμψη.
  Kanones makigiaz3
 
Κανόνας 3ος: Το κραγιόν θα πρέπει να κάνει τα χαρακτηριστικά σας πιο ζωντανά.Το παραπάνω σημαίνει πως δεν χρειάζεται να κολλάτε απαραίτητα σε ένα ροζ κραγιόν, επειδή παραδοσιακά οι νύφες είθισται να φορούν μια τέτοια απόχρωση. Σε σας μπορεί να ταιριάζει για παράδειγμα ένα κόκκινο ή τριανταφυλλί χρώμα, το οποίο μπορεί να φορεθεί διακριτικά επιλέγοντας τις glossy υφές.

 
Κανόνας 4ος: Φανείτε προσεχτικές με τις φωτοσκιάσεις
Η διαδικασία της γλυπτικής του προσώπου είναι πολύ συγκεκριμένη και γι αυτό χρειάζεται να γίνεται από εξαιρετικά έμπειρα χέρια. Καλύτερα να επιλέγετε ματ υφές, καθώς δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από ένα γλοιώδες γυαλιστερό περίγραμμα.
  Kanones makigiaz4
 
Κανόνας 5ος: Αποφύγετε τις glittery υφές
Μπορεί τα glitter γενικότερα να είναι τάση, στην ημέρα του γάμου σας όμως δεν έχουν θέση. Συνήθως οι πολύ έντονες γυαλάδες δεν δείχνουν κολακευτικές στις φωτογραφίες. Αντ” αυτού δοκιμάστε μια μαλακή σατινέ σκιά που δίνει όση λάμψη χρειάζεται. Το χρυσό ή το σαμπανιζέ αποτελούν θεσπέσια επιλογή.

 
Κανόνας 6ος: Να έχετε μαζί σας ένα νεσεσέρ με τα απαραίτητα προϊόντα
Ένα νεσεσέρ με τα καλλυντικά σας κι ότι άλλο κρίνετε εσείς απαραίτητο, θα πρέπει οπωσδήποτε να το οργανώσετε. Όπως μια ημιδιαφανή πούδρα, το concealer, το κραγιόν και το ρουζ.
  Kanones makigiaz5
 
Κανόνας 7ος: Χαλαρώστε και απολαύστε τον εαυτό σας
Αυτή θα είναι η μέρα σου, παρέα με τον αγαπημένο σας, το άλλο σας μισό, τον άντρα της ζωής σας, οπότε δεν υπάρχει λόγος για πολλές ανησυχίες. 


Απλά ακολουθήστε όλα τα παραπάνω tips και όλα θα πάνε κατ” ευχήν.








πηγη:marymary