Τα 3 μεγαλύτερα beauty trends του καλοκαιριού


Tην ώρα που καλοκαίρι και μακιγιάζ είναι αντιστρόφως ανάλογα, κάπου ανάμεσα στα δύο υπάρχει και η χρυσή τομή και δεν είναι άλλη από την απλότητα.
  

Το καλοκαίρι το μακιγιάζ που υιοθετούμε στις εμφανίσεις μας πρέπει να είναι απλό, λιτό και δροσερό. Να δίνει πινελιές φρεσκάδας στην εμφάνιση μας και όχι να μας «βαραίνει» και να μας δείχνει ταλαιπωρημένες μέσα στον καύσωνα της εποχής. Ελάχιστα αρκούν για να έχεις μαζί σου στη τσάντα, στο νεσεσέρ της παραλίας μήπως και μετά την ηλιοθεραπεία το ταβερνάκι δεν το γλιτώσεις ή ακόμη και στις διακοπές! Γιατί στις διακοπές έχεις την εντύπωση θα χρειαστείς πολλά; Και όλες τις παλέτες με τις σκιές να πάρεις μαζί σου, είμαι σίγουρη ότι θα σου είναι αχρείαστες…
Τρία -και καλά- προϊόντα είναι απαραίτητα για το φετινό καλοκαίρι. 

Τρεις είναι οι μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν! 
Ας τις γνωρίσουμε…


#1 Έντονη μάσκαρα. 


 Μην το παρακάνεις με το υπόλοιπο του προσώπου και δώσε βάση μόνο στις βλεφαρίδες σου. Απέκτησε βλέμμα ακαταμάχητο και μαγνήτισε τους πάντες με ένα σου κοίταγμα. Για τις πιο τολμηρές, η μάσκαρα με χρώμα θα φορεθεί πολύ το φετικό καλοκαίρι.


VBSHHLSNHSJJJ01


#2 Δροσερή επιδερμίδα. 


Μία ενυδατική κρέμα με αντηλιακή προστασία και ελάχιστο χρώμα είναι ιδανική και το βασικό προϊόν του μακιγιάζ σου για το φετινό καλοκαίρι. Ούτε πούδρα, ούτε πολλά πολλά. Μόνο αυτό το μαγικό προϊόν!


VBSHHLSNHSJJJ03


#3 Οι αποχρώσεις του μοβ στα χείλη σου.


  Κράτησε το υπόλοιπο look σε ήρεμους και ουδέτερους τόνους και παίξε με τα χείλη σου. Σε σκούρο μοβ για πιο ροκ καταστάσεις ή ανοιχτόχρωμο μοβ για girly χαρακτήρα στο look.

VBSHHLSNHSJJJ02
 






πηγη:marymary