Ρίγες στα νύχια: η πιο hot τάση του καλοκαιρινού μανικιούρ!

 

Είτε κάθετες, είτε οριζόντιες… οι ρίγες στα νύχια θα είναι η πιο hot τάση του καλοκαιριού.
 
Ένα trend που κάνει δυναμική εμφάνιση εκεί κάπου στις αρχές της άνοιξης, έρχεται να πρωταγωνιστήσει στο μανικιού αυτό το καλοκαίρι και να κάνει τα νύχια μας το επίκεντρο του look. 


Στην πιο παχιά τους έκδοση, σε λεπτεπίλεπτες γραμμές, ακόμη και σε συνδυασμό μεταξύ τους, οι ρίγες στα νύχια θα φορεθούν πολύ… Οι συνδυασμοί; Άπειροι, αρκεί να υπάρχει έμπνευση, φαντασία και καλή θετική διάθεση..


VSMNJBDKSD02


Σε πολλές αποχρώσεις και διαφορετικές μεταξύ τους -αφού το ουράνιο τόξο είναι τάση- οι ρίγες θα μας φτιάξουν τη διάθεση και θα προσθέσουν μία ιδιαίτερη πινελιά στην καλοκαιρινή μας διάθεση. Το nail art θα γίνει άκρως ενδιαφέρον και τα φωτεινά χρώματα που συνηθίζαμε μέχρι σήμερα να υιοθετούμε στο καλοκαιρινό μανικιούρ δεν θα είναι πλέον βαρετά, αφού οι ρίγες θα τα αντικαταστήσουν επάξια!


VSMNJBDKSD03


Ένα μανικιούρ που μπορείς να κάνεις εύκολα και μόνη σου στο σπίτι, αρκεί να τοποθετήσεις τις ταινίες μανικιούρ, ειδικά γι αυτό το σκοπό, για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επέλεξε τις αποχρώσεις που θέλεις, πειραματίσου και κάνε εντυπωσιακά σχέδια που θα κλέψουν τις εντυπώσεις! Πρόσεχε, μόνο, η βάση σου να έχει στεγνώσει καλά και μετά δημιούργησε άφοβα!


VSMNJBDKSD05



Ένα μοντέρνο μανικιούρ που σίγουρα ήρθε για να μείνει…







πηγη:marymary