Οι πιο fashionable συνδυασμοί για να φορέσεις τα prints αυτό το καλοκαίρι!

 

Το καλοκαίρι είναι αναμφισβήτητα η εποχή των lace-up sandals, των μπικίνι, του χρώματος και των prints!
 

Η σκοτεινή, μουντή χρωματική παλέτα του χειμώνα αντικαθίσταται από ζωηρά μοτίβα όπως τα floral, τα πουά, τα καρό και τα γεωμετρικά σχέδια. Δεν έχει σημασία ποιο είναι το αγαπημένο σου, το καλοκαίρι είναι η τέλεια στιγμή για να τολμήσεις ένα πλήθος διαφορετικών print .


Αν συνήθως γεμίζεις τη ντουλάπα σου με ένα χρώμα (βλ. μαύρο), η σκέψη του να βάλεις οποιοδήποτε μοτίβο μπορεί να ακούγεται τρομακτική. Αυτό όμως δεν είναι δικαιολογία για να αποφύγεις αυτό το look! Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πειραματιστείς με τα prints. Η συμβουλή μας; Ξεκίνα με ένα κομμάτι και στη συνέχεια, σταδιακά, πρόσθεσε κι άλλα. Και σε χρόνο dt θα μάθεις να ταιριάζεις τα prints και τα χρώματα, όπως το καλύτερο κορίτσι fashion icon! 

Εμείς, διαλέξαμε τους ωραιότερους συνδυασμούς για να εμπνευστείς αυτό το καλοκαίρι!

thumbs_summer-prints-striped-blouse-denim-skirt-floral-bag-street-stylesummer-prints-striped-jacket-street-stylesummer-prints-striped-top-navy-skirt-street-stylesummer-prints-floral-pants-street-stylesummer-prints-animal-print-blouse-yellow-skirt-street-stylesummer-prints-gray-striped-t-shirt-snake-print-skirt-street-style
summer-prints-striped-crop-top-white-skirt-street-style 







πηγη:cosmopolitan