Όλες οι μέθοδοι αποτρίχωσης: Τα υπέρ και τα κατά

 

Το καλοκαίρι είναι εδώ και τα σορτσάκια, οι φούστες και τα μικρά κοντά φορεματάκια είναι στα πρώτα ράφια τις ντουλάπας μας.
 

 Αυτό που μας απασχολεί όμως είναι, πως για να  φορέσουμε τα αγαπημένα σε όλες μας μίνι, θα πρέπει τα πόδια μας να είναι περιποιημένα και μεταξένια.
Έχεις προβληματιστεί για το ποιός είναι ο πιο σωστός τρόπος για νααποτριχώνεις τα πόδια σου το καλοκαίρι. Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα, γιάτι τα πόδια μας το καλοκαίρι πρέπει να λάμπουν!


Αποτρίχωση με κερί :

 Ο πόνος είναι υποφερτός. Θα σου κρατήσει περίπου 20 μέρες. Αλλά μέχρι να το κάνεις κάνονισε να κρύβεις τα πόδια σου, με μακρυά φορέματα ή παντελόνια και απέτρεψε το αγόρι σου να μην σε  χαιδεύει στα πόδια !


Laser

Αν επιλέξεις να το κάνεις μόνο στα πόδια ο πόνος μπορεί να ανεχτεί. Αν όμως θες να το κάνεις και μπικίνι ή μασχάλες τότε προετοιμάσου ψυχολογικά! Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά τέλειο. Αξίζει ο πόνος που θα τραβήξεις. Ξεχνάς πως είναι να έχεις τρίχες και το άγχος της αποτρίχωσεις. Αλλά δυστυχώς για να το κάνεις θα πρέπει να μην εκτίθεσαι στον ήλιο, μέχρι οι συνεδρίες σου ολοκληρωθούν και επίσης να μην είσαι καθόλου μαυρισμένη.


Μηχανή αποτρίχωσης

Ο πόνος είναι αρκετός. Το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό , δεν κάνει ερεθισμούς και κρατάει περίπου 20 μέρες. Δεν είναι ίδιο με την αποτρίχωση με κερί αλλά γλιτώνεις τα χρήματα που θα έδινες.

 
Τέλος το κλασσικότερο όλων ξυραφάκι :

 Γνωρίζουμε όλες μας πως δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος. Αλλά καλώς ή κακός είναι η πιο εύκολη και γρήγορη λύση σε μια ‘κρίσιμη΄ στιγμή. Για αυτό ότι και αν έχεις επιλέξει, να έχεις πάντα στο νεσεσέρ σου ένα ξυραφάκι!




πηγη:followme