Beauty tips για την παραλία

 

Η φετινή μας εμφάνιση στις παραλίες πρέπει να είναι καλύτερη από κάθε άλλη φορά!
 
 Έλα τώρα, μη γκρινιάζεις για τις τυχόν ατέλειες που μπορεί να εμφανίστηκαν «ξαφνικά» με την πρώτη φορά που βρέθηκες στα δοκιμαστήρια για να δοκιμάσεις μαγιό, τα λέγαμε εδώ και τόσο καιρό για γυμναστήρια και pilates, αλλά…. Anyway!

Η ώρα για να βγούμε στις παραλίες και στις αμμουδιές έφτασε! Φόρεσε το μαγιό εκείνο που θα κολακεύει ακόμη περισσότερο τη σιλουέτα σου, ένα γυαλί ηλίου και καπέλο απαραίτητα, αντηλιακό επίσης απαραίτητο, επέλεξε ένα stylish καφτάνι και μία μεγάλη τσάντα παραλίας για να χωράει τα πάντα και τα πλάτσα πλούτσα σε περιμένουν…

VBEBBHSJSK00

Πριν βγεις, όμως, στην παραλία ακολούθησε μερικά beauty tips που θα τελειοποιήσουν την τελική σου εικόνα! Ποια είναι αυτά; Ιδού…


#1 Επέλεξε αντηλιακό προσώπου με χρώμα! Για να μη βγεις με μακιγιάζ στη θάλασσα -ντροπή- με το αντηλιακό με χρώμα θα πετύχεις ενιαίο χρώμα στην επιδερμίδα σου και όσο κάλυψη χρειάζεσαι για τις τυχόν ατέλειες.


#2 Ένα βράδυ πριν την εμφάνιση στις παραλίες, άπλωσε λίγη βαζελίνη στα «δύσκολα» και σκληρά σημεία του σώματος σου, όπως οι φτέρνες, οι αγκώνες και τα γόνατα.


#3 Για να μην μπλέξεις με χτενίσματα εκείνη την ημέρα, κάνε τα μαλλιά σου μία ρομαντική υπέροχη πλεξούδα στο πλάι για να είσαι κομψή ακόμη και εκεί. Για να ολοκληρώσεις το αποτέλεσμα ένα καπέλο σίγουρα θα σου δώσει ακόμη περισσότερο στυλ.


#4 Για να μην ερεθιστεί το δέρμα σου με το ξύρισμα πριν την παραλία, προτίμησε μαλακτική κρέμα αντί για κάποιον αφρό ξυρίσματος!


#5 Επέλεξε αντηλιακό σώματος με άρωμα για να μυρίζεις υπέροχα και στις παραλίες!





πηγη:marymary