5+1 tips για τις πιο κομψές εμφανίσεις σε υψηλές θερμοκρασίες!

Chic στη ζέστη: 5+1 tips για τις πιο κομψές εμφανίσεις σε υψηλές θερμοκρασίες! 

Ο τόπος βράζει και εσύ πρέπει να πας στο γραφείο και να δείχνεις κομψή και προσεγμένη;
Δεν χρειάζονται πολλά για να δημιουργήσεις ultra chic outfits ακόμη και στις πιο υψηλές θερμοκρασίες!



Ακολούθησε τα 5+1 fashion tips μας και βγες κερδισμένη… παντός καιρού:


#1 Μην φορέσεις διάφανα ρούχα:

1

Ξέρω πως με ένα see through μπλουζάκι νιώθεις πάντα καλύτερα, αλλά το ότι έχουμε καύσωνα δεν σημαίνει ότι πρέπει να πας στο γραφείο, όπως θα πήγαινες για ποτό στο νησί. Πόνταρε σε φορέματα με ανάλαφρα υφάσματα που αφήνουν ακάλυπτο το μπούστο, αλλά με τον πιο κομψό και διακριτικό τρόπο.

#2 Τα αρχαιοελληνικά σανδάλια, γίνονται ο σύμμαχος σου:

2

Κλείσε ραντεβού για πεντικιούρ και κάνε τα all time classic αρχαιοελληνικά σανδάλια σου, σύμμαχο για τα πιο chic, summer looks!

#3 Summer Black:

3

Αγαπάμε το μαύρο γιατί είναι η πιο safe επιλογή για κομψές και elegant εμφανίσεις. Μπορούμε όμως να το φορέσουμε και το καλοκαίρι; Εννοείται ότι μπορούμε! Επέλεξε τα σωστά κομμάτια και φόρεσε total black και στο γραφείο.

#4 Ψηλόμεσα σορτς:

4

Ναι, ξέρω δεν επιτρέπεται στο γραφείο να εμφανιστείς με σέξι, τζην σορτσάκι. Τι θα έλεγες όμως για ένα retro style, ψηλόμεσο σορτς που καλύπτει με τον πιο κομψό τρόπο ό,τι χρειάζεται; Συνδύασε το με ένα μακρύ γιλέκο και oxfords για το πιο cool ανδρόγυνο σύνολο!

#5 Πόνταρε σε neutral αποχρώσεις:

5

Ξέχνα τα έντονα χρώματα και τα prints αν δεν μπορείς να τα συνδυάσεις! Παίξε με neutral αποχρώσεις και λευκά, αέρινα κομμάτια για να μεταμορφωθείς σε μια… όαση μέσα στον καύσωνα.

#6 Κρόσσια παντού:

6

Αποτελούν την επιτομή του bohemian look, όμως τα κρόσσια μπορούν να γίνουν σύμμαχος μας ακόμη και για τις πιο κομψές εμφανίσεις της σεζόν! Πόνταρε σε 1 κομμάτι με κρόσσια και άφησε το να μαγνητίσει τα βλέμματα…





πηγη:zougla