Αυτό είναι το super tip για να μείνει το κραγιόν σου αναλλοίωτο!

 

Είναι αλήθεια ότι τα περισσότερα κραγιόν όταν τα φοράμε από το πρωί κυρίως, χρειάζονται ανανέωση κατά τη διάρκεια της ημέρας.
 
Με σωστή περιποίηση και φροντίδα μπορεί ένα κραγιόν να μείνει αναλλοίωτο στα χείλη σου, αρκεί να ακολουθήσεις τις συμβουλές των ειδικών.

Bήμα 1
Ξεκίνα κάνοντας ελαφριά απολέπιση στα χείλη σου, ώστε να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα! Μπορείς να το κάνεις αυτό με scrub που έχουμε στην στήλη »ομορφιά».

 Βήμα 2
Aντί για lip balm χρησιμοποίησε μία ενυδατική προσώπου. Εφάρμοσε μία μικρή ποσότητα ταμποναριστά και έπειτα, με ένα χαρτομάντηλο, αφαίρεσε όση ποσότητα περισσεύει.Ο λόγος που το κάνεις αυτό είναι επειδή το lipbalm λόγω της υφής του, θα κάνει τα χείλη σου να γλιστράνε.

Bήμα 3
Επίλεξε ένα μολύβι χειλιών που να ταιριάζει με την απόχρωση των χειλιών σου ή του κραγιόν σου και γέμισε όλη την επιφάνεια τους. Η πουδρέ υφή του θα διατηρήσει το χρώμα του κραγιόν, όσες ώρες κι αν περάσουν.

Βήμα 4
Εφάρμοσε το κραγιόν σου και αμέσως χρησιμοποίησε ένα χαρτομάντηλο για να ταμπονάρεις, ώστε να φύγει η περιττή ποσότητα και να σταθεροποιηθεί το χρώμα.
Αν ακολουθήσεις τα παραπάνω, θα δεις ότι το κραγιόν σου μπορεί να μην χρειαστεί καθόλου ανανέωση μέσα στην ημέρα.





πηγη:palo