Όμορφα χέρια ακόμη και χωρίς μανικιούρ

 

Μερικά χρήσιμα tips για να διατηρήσετε τα ακροδάχτυλα σας περιποιημένα και ευπαρουσίαστα. Ακόμα και χωρίς μανικιούρ..



1. Κάντε απολέπιση τακτικά
Το μέλι και η ζάχαρη μαζί με το λάδι καρύδας αποτελούν το πιο αποτελεσματικό DIY scrub χεριών. Δοκιμάστε το δυο 2 φορές την εβδομάδα και θα δείτε αμέσως τη διαφορά.


2. Βάλτε λάδι στα πετσάκια
Στο εμπόριο υπάρχουν ειδικά για αυτή την περίπτσωη που τρέφουν το νύχι και εμποδίζουν τα σπασίματα. Ενώ, παράλληλα μαλακώνουν το δέρμα.


3. Ενυδατώστε τα μετά το πλύσιμο
Το ζεστό νερό και το σαπούνι αφυδατώνουν τα χέρια. Μετά από κάθε πλύσιμο εφαρμόστε μια ενυδατική λοσιόν. Το πιο εύκολο που μπορείτε να κάνετε είναι δίπλα στο σαπούνι να αφήσετε και μαι ενυδατική χεριών για να μην παραλείπετε τη διαδικασία.


4. Κρατήστε κοντό το σχήμα των νυχιών σας
Τα μακριά αμυγδαλωτά νύχια μπορεί να δείχνουν απίστευτα sexy και λαμπερά, η συντήριση τους όμως είναι απαιτητική. Τα μακριά νύχια συγκεντρώνουν βρωμιές όμως, κι αν δεν έχετε άπλετο χρόνο στη διάθεση σας κάντε τη χάρη στον εαυτό σας και κρατήστε το μήκος τους κοντό.


5. Σηκώστε τα μανίκια σας και αφήστε τους καρπούς σας εκτεθειμένους
Δεν πρόκειται για μια ακόμη θεραπεία, αλλά για ένα αποτελεσματικό τρικ που σκοπό έχει να αναδείξει τα χέρια μας. Φορέστε ένα κλασικό χρυσό βραχιόλι και αμέσως τα χέρια σας θα δείξουν πιο μακριά και πιο θηλυκά. Η λογική είναι ίδια με αυτή του αστραγάλου.







πηγη:marymary