3 Mυστικά για να έχετε όμορφα πόδια αυτή την εποχή!

 

Είμαστε ήδη στον δρόμο προς το καλοκαιράκι. Ήδη η ζέστη έκανε την εμφάνισή της και εμείς άλλο που δεν θέλουμε να βγάλουμε τα πόδια μας έξω. Βγάλαμε τα κλειστά παπούτσια, αλλά με τα πόδια μας τι γίνεται?  
 

Για αυτόν τον λόγο θα πρέπει γυναίκες που είμαστε…ξέρετε εσείς…τα πόδια μας να είναι «λουστρίνι», δηλάδη περοποιημένα. Δηλαδή, ενυδατωμένα συνέχεια και με ένα καλό πεντικιούρ. Δείτε λοιπόν 3 πράγμτα που πρέπει να κάνετε ιγα να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε για τα πόδια σας και όλες να τα ζηλεύουν. 



Ξηρά πόδια: Καθημερινή ενυδάτωση. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να απλώνουμε μία κρέμα για τα πόδια, αμέσως μετά το μπάνιο μας , όταν το δέρμα μαςθα είναι ακόμα νωπό. Εάν τα πόδια μαςείναι πολύ ξηρά και έχετε μεγαλύτερο πρόβλημα τότε πρέπει συμβουλευτείτε τον δερματολόγο μας.



Σκληρά Νύχια: Σε αντίθεση με τα νύχια των χεριών μας, τα νύχια των ποδιών μας σκληραίνουν με την πάροδο του χρόνου. Ένα μυστικό είναι πριν πέσετε για ύπνο να απλώσετε λίγη βαζελίνη στα νύχια των ποδιών για να μαλακώσουν. .  

  Παρανυχίδες: Οι παρανυχίδες είναι αρκετά ενοχλητικές, επίπονες και μας ταλαιπωρούν αρκετά συχνά κάποιες από εμάς. Γι αυτό και η περιποίησή τους είναι απαραίτητη. Κάτι που θα σας βοηθήσει είναι να βάζετε τα  πόδια σας σε ζεστό νερό για 10 λεπτά περίπου και αμέσως μετά να απλώνετε ένα λαδάκι για τις παρανυχίδες (το οποίο μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο).






πηγη:likewoman