Το τέλειο app που δοκιμάζει τα βερνίκια νυχιών για σένα

Το τέλειο app που δοκιμάζει τα βερνίκια νυχιών  για σένα
 
Όλες μας όταν βρισκόμαστε μπροστά από δεκάδες μπουκαλάκια βερνικιών με πολλούς χρωματισμούς και πολλές φορές σε κοντινούς τόνους, μπερδευόμαστε και δε ξέρουμε ποιο να διαλέξουμε. 
 Το να τα δοκιμάσουμε όλα είναι αδύνατον, οπότε οι απορίες που μας γεννιούνται είναι αρκετές..θα μου ταιριάζει το χρώμα; Θα είναι στο χέρι μου ακριβώς όπως το βλέπω στο μπουκαλάκι; Θα κάνει την αντίθεση που θέλω με το χρώμα του δέρματός μου; Είναι γυαλιστερό ή ματ; Ευτυχώς για εμάς, πριν από λίγο καιρό έκανε την εμφάνισή του ένα app που κάνει θραύση στο εξωτερικό και μας βοηθάει απόλυτα σε ό, τι αφορά τα βερνίκια νυχιών.
Ονομάζεται «ShadeScout Nails» και είναι πολύ εύκολο να το χρησιμοποιήσεις. Αρχικά, διαλέγεις το χρώμα βερνικιού που σου αρέσει, στη συνέχεια επιλέγεις την απόχρωση της επιδερμίδας σου και με ένα κλικ μπορείς να δεις πως ακριβώς θα δείχνει το nail color που σε ενδιαφέρει πάνω σου.

Επίσης μπορείς να βρεις όποια απόχρωση βερνικιού ψάχνεις. Παραδείγματος χάριν, αν θέλεις να αγοράσεις ένα βερνίκι στο ίδιο χρώμα με την τσάντα σου, με ένα σου μπλουζάκι ή με τον ουρανό ή τον τοίχο σου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τραβήξεις μία φωτογραφία από το χρώμα που σε ενδιαφέρει, να το «ανεβάσεις» στην εφαρμογή και αυτομάτως το ShadeScout Nails θα σου εμφανίσει όλα τα βερνίκια με τη συγκεκριμένη απόχρωση που εσύ ψάχνεις, δίνοντάς σου πληροφορίες για το συγκεκριμένο μανό όπως ποιας εταιρίας και ποιον κωδικό έχει.



 
 
πηγη:pasmina