Ανοιξιάτικα Μανικιούρ Trends

 

Λατρεύετε το χρώμα στα νύχια και σας αρέσει να δοκιμάζετε καινούργια nail look; Αν, ναι… τότε εδώ είναι όλα τα φρέσκα μανικιούρ που θα ανανεώσουν την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σας – γιατί, ένα μανικιούρ μπορεί να αναβαθμίσει το πιο παλιό σας τζιν παντελόνι.
 
Εκρηκτικό πορτοκαλί ή minimal λευκό, εσείς διαλέγετε προς τα που θα κατευθυνθείτε. Πάρτε ιδέες και μέσα στον ελεύθερο χρόνο σας πειραματιστείτε με εκείνο που σας άρεσε περισσότερο.
Funky & Minimal 
mani1103
Διασκεδαστικό και αφαιρετικό μαζί αυτό το μανικιούρ. Nude  βάση και χρωματιστές λεπτεπίλεπτες γραμμές υπογραμμίζουν τη βάση του νυχιού δημιουργώντας οπτικά ένα στυλ μανικιούρ που πλησιάζει την αισθητική ενός γαλλικού στην πιο μοντέρνα εκδοχή του.
Κίτρινο παστέλ
mani11035
Φέρτε την Άνοιξη στο στυλ σας επιλέγοντας ένα απρόσμενο κίτρινο με παστέλ τόνο. Δημιουργήστε μοντέρνα retro look επιλέγοντας μια απόχρωση μανό, όπως αυτό. Κάθε παστέλ απόχρωση συντονίζεται τέλεια με έντονα prints, όπως τα επιθετικά και έντονα λεοπάρ. Αλλιώς συνδυάστε τα με κομμάτια σε έντονα φωτεινά χρώματα.
Ιριδίζον μανικιούρ με foil 
mani11033
Το μανικιούρ που ταιριάζει με τα πάντα! Ένα στυλ που σημειώνει ρεκόρ στις προτιμήσεις των γυναικών παγκοσμίως.
Μανικιούρ με μαρμάρινες διακλαδώσεις 
mani11032
Μανικιούρ με rock και minimal χαρακτήρα, επίσης ταιριάζει με τα πάντα. Σκεφτείτε το με όλα τα αυστηρά επαγγελματικά look, τtotal black look και κάθε minimal ή neutral επιλογή.
Χρυσές λεπτομέρειες 
mani11031
Minimal, κλασικό και ευέλικτο, ιδανική επιλογή για όσες επιδιώκουν ένα ήπιο λαμπερό εφέ στα look τους.
Πορτοκαλί nail art look 
mani11034
 Το πορτοκαλί, είπαμε κι άλλη φορά πως είναι το νέο μαύρο.

Extra Tip: Ένα μανικιούρ ανανεώνει μια εμφάνιση και σίγουρα κοστίζει πολύ λιγότερο από μια τσάντα ή ένα τζιν που είδατε.



πηγη:marymary