Tι πρέπει να κάνεις για να λούζεις σωστά τα μαλλιά σου

Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να λούζεις σωστά τα μαλλιά σου 

Μπορεί το λούσιμο να είναι μια διαδικασία που κάνεις μηχανικά για να ετοιμαστείς να βγεις ή να πέσεις καθαρή και μυρωδάτη για ύπνο, όμως, επειδή γίνεται γρήγορα κάνεις κάποια λάθη που κοστίζουν στα μαλλιά σου τη λάμψη τους και τη δύναμη τους!

Από σήμερα, όμως, θα ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα και θα δεις πως με το σωστό λούσιμο η αλλαγή στα μαλλιά σου θα έρθει σύντομα! Το πρώτο βήμα είναι η θερμοκρασία του νερού. Το καυτό νερό προκαλεί λιπαρότητα, ενώ ερεθίζει το τριχωτό της κεφαλής! Ωραίο το ζεστό λούσιμο, αλλά μην το παρακάνεις!
Για να λούσεις τα μαλλιά σου με το προϊόν που χρησιμοποιείς άπλωσε το πρώτα στα δάχτυλα σου και στη συνέχεια στο τριχωτό της κεφαλής με κατεύθυνση προς της άκρες. Λίγο πριν τελειώσεις κάνε μασάζ στο κεφάλι σου, με κυκλικές κινήσεις για να τονώσεις την κυκλοφορία του αίματος. Στη συνέχεια ξέπλυνε τα μαλλιά χωρίς να τα τρίβεις έντονα γιατί όσο είναι βρεγμένα είναι πιο ευαίσθητα στη φθορά! Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αφήσεις το νερό να τρέξει για να πάρει το σαμπουάν και να τα χτενίσεις με τα δάχτυλα σου για να βεβαιωθείς πως έχουν καθαρίσει.


πηγη:inewsgr