Tι να φορέσεις στη δουλειά για να είσαι εντυπωσιακή και κομψή!

Tι να φορέσεις στη δουλειά για να είσαι εντυπωσιακή, κομψή και στιλάτη!

Οι σύγχρονες συνθήκες ζωής έχουν επιβάλλει ένα συγκεκριμένο στιλ ντυσίματος το οποίο καλύπτει τις ανάγκες μιας γυναίκας απο το πρωί μέχρι το βράδυ.
 
 Οι περισσότερες γυναίκες πλέον είναι εργαζόμενες επομένως το προτεινόμενο look τους είναι το office look. Στα σημερινά styling tips by Chris Stratikopoulos θα δούμε τρόπους να κάνουμε το office look το πιο ενδιαφέρον καθημερινό σου ντύσιμο. Αν τον τελευταίο καιρό νιώθεις πως τα office looks σου είναι λίγο μονότονα και αδιάφορα, μάλλον πρέπει να κάνεις μερικές αλλαγές για να αποκτήσουν ενδιαφέρον. Άλλωστε ποιος είπε ότι δεν μπορείς να είσαι στιλάτη και μοντέρνα και στο γραφείο! Επειδή είναι δύσκολο να βρίσκεις καθημερινά ένα διαφορετικό σύνολο, το πιο βασικό είναι να έχεις στη γκαρνταρόμπα σου μερικά βασικά κομμάτια που θα συνδυάζεις κάθε φορά με διαφορετικά αξεσουάρ και tops ή bottoms. Οι εμφανίσεις σου στο γραφείο πρέπει να είναι κομψές και περιποιημένες, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως πρέπει να χάσεις το στιλ σου και να κυκλοφορείς μόνο με ταγιέρ και κοστούμια.
1. Το πρώτο must-have είναι το παντελόνι κοστουμιού. Είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στην καθημερινή ώρες εργασίας σας. Προσωπικά, σας προτείνω να αγοράσετε το ένα σε ουδέτερα χρώματα και άνετη εφαρμογή. Δεν πρέπει να είναι σφιχτό ούτε πολύ χαλαρό. Θα πρέπει να αισθάνεστε τον εαυτό σας άνετα μέσα σε αυτό. Τα καλύτερα χρώματα για να επιλέξετε αυτό το έτος είναι το μαύρο, το λευκό, το μπεζ κρεμ και οι γκρι αποχρώσεις. Αν νομίζετε ότι το look σου είναι αυστηρό ή βαρετό, τότε μπορείς πάντα να βάλεις κοσμήματα για ένα πιο ελεύθερο στιλ. Αν υπάρχει αυστηρό dress code στο γραφείο σου και πρέπει να φοράς καθημερινά κοστούμι ή ταγιέρ, φρόντισε να επιλέξεις σακάκια και παντελόνια με διακριτικά prints για να αποφύγεις τα κλασικά μαύρα ή γκρι. Επιπλέον, δώσε μεγάλη σημασία στα αξεσουάρ που θα προσθέσεις για να πετύχεις ένα καλόγουστο αποτέλεσμα.
2. Επόμενο επαγγελματικής εμφάνισης ένδυμα είναι η pencil φούστα. Είναι θηλυκή και ταυτόχρονα πολύ αριστοκρατική. Δεν είναι τυχαίο ότι το secretary look είναι από τις top φαντασιώσεις των ανδρών! Το ρούχο αυτό θα σου δώσει μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση που είναι ιδανική από για όλες τις ώρες εργασίας. Κάνε δώρο στον εαυτό σου μια φούστα σε ουδέτερο ή κλασικό χρώμα και πολλές χαριτωμένες μπλούζες ή πουκάμισα σε έντονα χρώματα. Για πιο μοντέρνα εμφάνιση, τότε προτίμησε πιο κοντή φούστα, που κάνει σέξι ένα σοφιστικέ ντύσιμο.

3. Δεν μπορείς να φανταστείς office look χωρίς πουκάμισο. Ταιριάζει ιδανικά με το στενό παντελόνι σε ίσια γραμμή για ένα χαλαρό look ή με φούστα για πιο θηλυκό. Kαι φυσικά must συνδυασμός είναι με τακούνια. Πιστέψτε με, υπάρχουν ατελείωτοι συνδυασμοί που δείχνουν εντελώς διαφορετικό το ντύσιμο με εναλλαγές στα αξεσουάρ. Ένα ζευγάρι χρωματιστές γόβες θα γίνει το statement κομμάτι στην εμφάνισή σου που εύκολα θα την αναδείξει. Διαφορετικά, προτίμησε ένα ζευγάρι μπαλαρίνες, oxford shoes ανδρικού τύπου ή ankle boots με ψηλό ή μεσαίο τακούνι. Brogues ή Loafers ή Oxford Shoes: Το Α και το Ω ενός androgen style! Αν δεν έχετε ήδη ένα ζευγάρι από κάποιο από αυτά τα στιλ παπουτσιών, φροντίστε να προμηθευτείτε σύντομα ένα! Είναι άνετα και ταιριάζουν άψογα με τα skinny παντελόνια σας με γυρισμένα τα ρεβέρ ή με τα παντελόνια κουστουμιού σας!
4. Ένα άλλο απαραίτητο item είναι το blazer. Αυτό είναι ένα τέλειο κομμάτι για να "παίξεις" έξυπνα με τα υπόλοιπα ρούχα της γκαρνταρόμπας σου. Μην σταματήσεις να πειραματίζεσαι με τα ρούχα του γραφείου. Δοκίμασε ακόμη και έντονα χρώματα για να δημιουργήσεις φοβερές αντιθέσεις και μοντέρνα look. Τα μακριά αλλά και τα κοντά γιλέκα αποτελούν μία δυνατή επιλογή για κάθε μέρα και φοριούνται τόσο με τα πουκάμισά σου όσο και με τα t-shirts σου δημιουργώντας πιο μοντέρνα office σύνολα.
5. Πιάσε τα μαλλιά σου σε ένα αυστηρό silky ponytail: Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να τελειοποιήσεις το office look σου από το να πιάσεις τα μαλλιά σου σε μια αυστηρή χαμηλή κοτσίδα. Μπορείς μάλιστα να χρησιμοποιήσεις λίγη λακ ή κάποιο άλλο προϊόν για να δώσεις ένα wet εφέ στο χτένισμά.


6. Μία κλος φούστα ή φόρεμα και ένα λευκό πουκάμισο ή κοντό jacket συνδυάζονται πολύ σωστά με κομψά παπούτσια και αξεσουάρ και σου δίνουν τη δυνατότητα να πετύχεις ένα ενδιαφέρον και καλόγουστο σύνολο.
Για όσες συνηθίζουν να βγαίνουν για ένα ποτάκι μετά από το γραφείο…
Ξέχνα το κλασσικό κοστούμι και βάλε ένα twist μοντέρνας πινελιάς στο λουκ σου για να κάνεις statement εμφανίσεις από το πρωί στο γραφείο μέχρι τη βραδινή σου έξοδο με τις κολλητές σου.

Δες 10+1 εναλλακτικά office look που μοιάζουν ιδανική επιλογή και για ένα χαλαρό ποτάκι στο κέντρο:
1. Λευκό κοστούμι και μαύρα ψηλοτάκουνα booties.
2.Μια παντελόνα με έντονα prints, το λευκό σου t-shirt και εντυπωσιακές γόβες.
3. Δερμάτινο παντελόνι, blazer σε έντονο χρώμα και ένα χαλαρό τοπ είναι η ιδανική επιλογή.
4. Fun πουλοβεράκι και παντελόνι σε Α γραμμή, για την επόμενη… casual Friday.
5. Ψηλόμεση φούστα που ανοίγει σαν τουλίπα κλος και μπαλαρίνες για girly chic σύνολα πρωί- βράδυ.
6. Ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες αναβαθμίζει στο λεπτό ακόμα και το πιο κλασσικό office look.
7. Επέλεξε ένα navy blazer αντί για το κλασσικό και πολυφορεμένο μαύρο σακάκι, για να κάνεις τη διαφορά.
8.Λεοπάρ λεπτομέρειες για ένα κομψό και θηλυκό σύνολο με σέξι πινελιές από animal prints.
9. Ένα crop top φορεμένο με μια ψηλόμεση φούστα ή παντελόνα είναι η πιο νεανική εκδοχή του office
look.

10. Πόνταρε σε μια λευκή ή printed σαλοπέτα για να δημιουργήσεις ένα από τα πιο άνετα και μοντέρνα σύνολα της σεζόν.
11. Το φλοράλ παντελόνι είναι η τέλεια λύση για τις μέρες που «δεν έχεις τι να φορέσεις». Συνδύασέ το με μαύρο τοπ και μαύρες γόβες και έχεις δημιουργήσει το πιο safe σύνολο για κάθε στιγμή της ημέρας:
Θα ακούτε συχνά ότι τον ανδρόγυνο στιλ είναι must φέτος. Ο λόγος είναι ότι δύναται να μεταμορφώσει το εκάστοτε look μας και φυσικά να του δώσει chic και σοφιστικέ πινελιές. Ενδείκνυται τόσο για casual, όσο και για πιο επίσημες περιστάσεις και φυσικά, είναι κατάλληλο-αν όχι ιδανικό- για μοναδικά office looks! Δώστε ένα διαφορετικό τόνο στην καθημερινότητα της δουλειάς σας με τα office look που σας προτείναμε και κερδίστε τις εντυπώσεις!!



πηγη:marymary