Έχεις αφέλειες; Oι καλύτερες συμβουλές για να τις περιποιηθείς

 

Πόσες φορές δεν είχες δει κοπέλες που ζήλευες τις αφέλειες της; Πάντα είσαι στο τσακ να τα κάνεις και εσύ έτσι αλλά κάτι σε κρατάει. Γνωρίζεις την ταλαιπωρία που τραβάνε. Δεν είναι όμως κρίμα να μην το δοκιμάσεις έστω και μία φορά;
 
Για να μην αγχωθείς, σου δίνουμε τις καλύτερες συμβουλές για την περιποίηση της αφέλειας ώστε να μην τις μετανιώσεις ποτέ!
● Το σεσουάρ και η στρογγυλή βούρτσα είναι οι καλύτεροί σου φίλοι. Ο συνδυασμός αυτών των δύο είναι που θα σου δώσουν το πιο ωραίο φυσικό αποτέλεσμα.
● Δεν έχεις εύκαιρο ένα σεσουάρ και πρέπει απλά να τα αφήσεις να στεγνώσουν; Χτένισέ τα καλά και προτίμησε να τα κάνεις φράντζα. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα έχεις περίεργες αφέλειες.
● Αν έχεις μόνο πρέσα φρόντισε να ανασηκώνεις την κάθε τούφα προς τα πάνω για να μην χαθεί ο όγκος και ίσιωσέ την με μια κίνηση προς τα μέσα. Έτσι οι αφέλειες θα πέσουν με φυσικό τρόπο στο πρόσωπό σου.
● Βάλε όσα λιγότερα προϊόντα styling στις αφέλειες σου γιατί λαδώνουν εύκολα. Δεν θέλεις να νομίζουν πως έχεις πάνω από μια εβδομάδα να κάνεις μπάνιο.
● Επένδυσε σε ένα ξηρό σαμπουάν. Οι αφέλειες λαδώνουν πραγματικά πολύ εύκολα γι’ αυτό καλό είναι να κουβαλάς πάντα ένα ξηρό σαμπουάν μαζί σου.
● Μην τις παραμελήσεις. Πήγαινα συχνά στο κομμωτήριο για να φτιάξουν την φόρμα τους.



πηγη:followme