Τips φρυδιών από τις μεγαλύτερες σταρ του σινεμά!

1960, Los Angeles, California, USA --- American actress, singer, and model Marilyn Monroe on the set of Let's Make Love, directed by George Cukor. Released in 1960. --- Image by © John Bryson/Sygma/Corbis 

Αν παρατηρήσεις τις πιο εικονικές γυναίκες των ασπρόμαυρων ταινιών, θα δεις πως όλες τους έχουν υπέροχα φρύδια, ανεξάρτητα από το σχήμα τους.

Παρακάτω θα βρεις πως μπορείς να κάνεις και εσύ τα φρύδια σου να δείχνουν αψεγάδιαστα για να δίνουν έμφαση στο πρόσωπο σου σύμφωνα με τα πιο εικονικά σχήματα φρυδιών του Hollywood!

Γωνία
image3

Marilyn Monroe
Τα φρύδια με την γωνία, όπως αυτά της Marilyn Monroe μπορούν να δείξουν πιο λεπτά τα μάγουλα και να προσθέσουν στο πρόσωπο ένα έντονο χαρακτηριστικό. Το σημαντικό είναι τα φρύδια να μην είναι πολύ κοντά αλλά να προεκτείνονται λιγάκι στο τελείωμα τους.

Στρογγυλά φρύδια
ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΦΡΥΔΙΑ 2

Hedy Lamarr
Τα φρύδια δίχως κάποια γωνία σε κάνουν να φαίνεσαι χαλαρή και ήρεμη όλη την ώρα, ακόμη και αν αυτό δεν ισχύει. Επίσης μπορεί να «απαλύνει» κάποια από τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου που δεν θέλεις να δείχνουν έντονα.

Μακρύ τελείωμα
ΜΑΚΡΥ ΤΕΛΕΙΩΜΑ

Katharine Hepburn
Με το να προεκτείνεις σε μεγάλο βαθμό τα φρύδια σου, ανασηκώνεις αμέσως και τα μάτια σου και φυσικά έχεις το πιο drama queen αποτέλεσμα. Για τις καθημερινές σου εξόδους, προέκτεινε το τελείωμα των φρυδιών σου προς το επάνω μέρος των αυτιών σου.

Κοντό τελείωμα
ΚΟΝΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ (1)

Ingrid Bergman’s
Δείχνουν απολύτως φυσικά, είναι σαν να μην τα έχεις ασχοληθεί καθόλου με το look των φρυδιών σου. Παρόλα αυτά θέλουν λίγη δουλίτσα. Καλό θα ήταν να τα βουρτσίζεις κάθε μέρα με το βουρτσάκι για τα φρύδια και για να δείχνουν πιο πλούσια να τα γεμίζεις με ένα gel φρυδιών.

Υπερβολική γωνία
ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΓΩΝΙΑ 2

Veronica Lake
Τοποθετώντας την γωνία των φρυδιών σου, ακριβώς στη μέση των φρυδιών σου, δημιουργείς την αίσθηση ότι είναι πιο μακριά και αμέσως το look σου γίνεται πιο αριστοκρατικό, πιο ντελικάτο σαν να βγήκες από ταινία εποχής.

Χωρίς γωνία
ΕΥΘΕΙΑ ΦΡΥΔΙΑ

Audrey Hepburn
Για φρύδια που δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη γωνία και μοιάζουν σχεδόν ευθεία το tip είναι να τα διατηρείς αρκετά γεμάτα, να φαίνονται πλούσια για να μπορούν να αναδείξουν τα ζυγωματικά σου και γενικά να δώσουν μια υπέροχη αίσθηση στο πρόσωπο σου.

Φαντασμαγορικά φρύδια
ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΑ ΦΡΥΔΙΑ 2

Gene Tierney
Τα φρύδια που φαίνονται ότι έχουν σχηματιστεί υπερβολικά, έχουν μια έντονη γωνία και έχουν ζωγραφιστεί, δεν γίνεται παρά να μην τα προσέξεις. Αυτού του είδους τα φρύδια κάνουν τα μάτια το σήμα κατατεθέν του προσώπου. Χρησιμοποίησε μια σκιά για να φτιάξεις το επιθυμητό σχήμα, έπειτα μολύβι για να σχηματίσεις τις τρίχες των φρυδιών και τέλος βούρτσισε τα φρύδια σου με ένα βουρτσάκι. Πρόσεξε όμως μην το παρακάνεις.

Φυσικά φρύδια

Elizabeth Taylor
Όταν τα φρύδια σου έχουν όμορφο σχήμα από μόνα τους και αναδεικνύουν τα μάτια σου, τότε μπορείς ακολουθώντας το σχήμα τους με ένα μολύβι ή μια σκιά για τα φρύδια να τα τονίσεις ελαφρά για τέλειο, σχεδόν φυσικό αποτέλεσμα χωρίς να περνάς ώρες μπροστά από τον καθρέπτη.


πηγη:ladyfirst