Browlighter: μια τεχνική για εντυπωσιακά φρύδια που δεν έχετε ξανακούσει


Υπάρχουν, πράγματι, πολλές τεχνικές για να αποκτήσετε πανέμορφα φρύδια και αυτό τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί σε νούμερο ένα θέμα ομορφιάς,
 
 μια που χάρη στην Cara Delevingne καταλάβαμε όλες πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν στην συνολική εικόνα του προσώπου. Εμείς ανακαλύψαμε μία νέα μέθοδο που υπόσχεται μάλιστα και ένα μικρό αποτέλεσμα lifting χωρίς ενέσεις και φυσικά σπεύδουμε να την μοιραστούμε μαζί σας. Το όνομά της; Browlighter, μια τεχνική highlighting που τοποθετεί τα φρύδια στο επίκεντρο.
Eyebrow-Tips-and-Tricks-5 
 
Πώς λειτουργεί: Αν έχετε στο νεσεσέρ σας ένα κλασικό highlighter επιδερμίδας σε μορφή κρέμας, έχετε ήδη το εργαλείο που χρειάζεστε! Απλώστε λίγο προϊόν ακριβώς πάνω και κάτω από τα φρύδια, αλλά προσοχή: το highlighter πρέπει να είναι έναν τόνο πιο ανοιχτόχρωμο από το foundation σας. Αναμείξτε προσεκτικά με το foundation και απλώστε στο δέρμα χωρίς πινέλα ή σφουγγαράκια, αλλά μόνο με (καθαρά) δάχτυλα.

Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; Το highlighter που θα απλώσετε πάνω από τα φρύδια θα κάνει τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα, το βλέμμα θα μοιάζει πιο «ανοιχτό» και  το φρύδι θα φανεί πιο ανεβασμένο (το αποτέλεσμα lifting που αναφέραμε). Από την άλλη, το highlighter κάτω από το φρύδι «τραβάει» κατά κάποιο τρόπο το βλέφαρο οπτικά προς τα πάνω. Bonus point: Εκτός από τα παραπάνω, το ανοιχτό χρώμα πάνω και κάτω από τα φρύδια, θα τονίσει το χρώμα τους κάνοντας τα να φαίνονται πιο σκούρα.
 
 
πηγη:beautemagazine