Το ιδανικό κραγιόν για την άνοιξη





To χρώμα της νέας εποχής είναι Pink και κοριτσίστικο 
Dolce & Gabbana, Rahul Mishra, Beccaria, Giles; Διαλέξτε την πασαρέλα που εμπιστεύεστε περισσότερο και κλείστε τα μάτια:
 
 είναι ώρα να οραματιστείτε τον ανοιξιάτικο εαυτό σας με ανάλαφρα φορέματα, βλέμμα λαμπερό και pink χρώμα στα χείλη.

 

 Οι ανοιξιάτικες συλλογές των σχεδιαστών έδωσαν τον τόνο και είναι βέβαιο ότι θα μας κάνουν να βάλουμε για λίγο το λατρεμένο μας κόκκινο στην άκρη.
Όσο φανατικές του και να είμαστε οι αποχρώσεις του ζωηρόχρωμου ροζ είναι τόσο πολλές και ενδιαφέρουσες που και αυτό θα μας συγχωρέσει μια μικρή απιστία. Από το αιθέριο και σχεδόν διάφανο ροζ μέχρι το τρανταχτό bright pink, θα έχουμε να διαλέγουμε διαφορετικό στιλ για κάθε ώρα της ημέρας και κάθε περίσταση!

 

Πώς θα το φορέσουμε: Ο καλύτερος συνδυασμός για αυτό το κραγιόν είναι ένα διακριτικό μακιγιάζ. Λίγο foundation και μια-δυο απαλές στρώσεις μάσκαρα αρκούν. Σημαντικό:  Η επιδερμίδα πρέπει να είναι (και να φαίνεται) λεία και πεντακάθαρη, ώστε να αναδειχτεί ακόμη περισσότερο αυτό το φωτεινό χρώμα και βέβαια το σχήμα των χειλιών μας.

 

 Οι Dolce&Gabbana το έκαναν καλά όταν έβαλαν lip balm στα μοντέλα πριν από το κραγιόν. Καλή ιδέα, λέμε και εμείς, θα την ακολουθήσουμε!




πηγη:votrebeaute