O Beckham Κανει Παιχνιδι με την H&M


Μπορεί να κρέμασε τα παπούτσια και τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας, αλλά στη θέση τους έβαλε στυλάτα κομμάτια για κάθε περίσταση από τη νέα ανοιξιάτικη σειρά της κορυφαίας εταιρείας ρούχων.


Οι εμφανίσεις του, επειτα από αμέτρητες συνεργασίες με τους μεγαλύτερους εμπορικούς κολοσσούς στον κόσμο, τον έχουν καταστήσει ως το απόλυτο πρότυπο του στυλ και της προσεγμένης εμφάνισης. Φέτος, αποφάσισε να γιορτάσει τη συνεχή επιτυχία του με μια ολοκαίνουργια συλλογή, η οποία φέρει το όνομα Modern Essentials selected by David Beckham. Οπως δήλωσε πρόσφατα ο ίδιος: «Είμαι κατενθουσιασμένος που συνεχίζω και επεκτείνω τη συνεργασία μου με την Η&Μ, επιλέγοντας τα αγαπημένα μου κομμάτια από τη συλλογή Modern Essentials της φετινής άνοιξης. Κάθε κομμάτι πρόκειται να γίνει κλασικό και ταυτόχρονα θα ανανεώσει την γκαρνταρόμπα κάθε άντρα».
Η νέα συλλογή εστιάζει στα βασικά κομμάτια της σεζόν, το καθένα από τα οποία αποτελεί μια ανανεωμένη έκδοση μιας κλασικής ιδέας, με νέα υφάσματα, χρώματα και τέλεια εφαρμογή. Επίσης, η συμπληρωματική ανοιξιάτικη συλλογή Bodywear του Beckham περιλαμβάνει την επιτομή του casual ντυσίματος, εντός κι εκτός γυμναστηρίου. Είσαι έτοιμος για αλλαγή παιχνιδιού;
Και Μαζί και Χώρια
Το καθένα μπορεί εύκολα να γίνει η βάση για κάθε ανοιξιάτικο look. Ταυτόχρονα, όμως, αποκλείεται να πέσεις σε στυλιστικό λάθος, συνδυάζοντας ένα άσπρο παντελόνι με ένα navy blue πουκάμισο.  
Ντύσου από Μέσα σου
Επίλεξε εσώρουχα που θα σου προσφέρουν άνεση και υποστήριξη σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μην ξεχνάς πως και σε αυτά τα κομμάτια πρέπει να ακολουθείς τις τάσεις της μόδας. 
Τράβα Ρίγες Σπαθί
Στην ντουλάπα σου πρέπει πάντα να υπάρχει ένα πουλόβερ με ρίγες. Πρόκειται για ένα κομμάτι που θα αναβαθμίσει το look σου, όποια στιγμή της ημέρας κι αν επιλέξεις να το βάλεις. Bonus tip: οι οριζόντιες ρίγες τονίζουν το πλάτος, ενώ οι κάθετες το ύψος, οπότε φρόντισε να διαλέξεις κάποιο που να αναδεικνύει τα δυνατά σου σημεία.
Ασκηση στο Στυλ
Το outfit της προπόνησής σου πρέπει να είναι εξίσου κομψό με αυτό που επιλέγεις και τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας. Κάνε τη διαφορά επιλέγοντας μια βερμούδα κι ένα Τ-shirt από τη συγκεκριμένη σειρά και θα είσαι σίγουρος ότι οι ώρες που θα περάσεις στο γυμναστήριο -εκτός από τον τρόπο που βλέπεις το σώμα σου- θα αλλάξουν και το πώς σε αντιμετωπίζουν άλλοι (ή, καλύτερα, οι άλλες).
πηγη:menshealth