Τα πιο εντυπωσιακά manicure από την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης!

 

Βαρέθηκες το manicure σου και θέλεις κάτι καινούργιο; Στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, εκτός από τις νέες τάσεις σε μακιγιάζ και ρούχα, εντυπωσιαστήκαμε και από τα περισσότερα manicure των οίκων, οι οποίοι έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση φέτος στο nail art.
Το manicure πλέον γίνεται «ένα» με το μακιγιάζ και τα ρούχα των μοντέλων. Οι περισσότεροι οίκοι, δηλαδή, προτιμούν οι δημιουργίες τους και το manicure να έχουν ίδιο χρώμα, ενώ το μακιγιάζ να κάνει μία «ήπια» αντίθεση με το σύνολο.
Το μόνο σίγουρο είναι πως είδαμε πολλά καινούργια σχέδια, τα οποία ταιριάζουν σε όλες μας. Μην αργείς μόνο, δοκίμασέ τα γρήγορα πριν γίνουν τάση!
Christian Siriano’s Fall/Winter 2015: Ποιος είπε πως τα ombre nails δεν είναι πια της μόδας; Δύο αγαπημένες αποχρώσεις, το μαύρο και το σκούρο πράσινο, συνδυάζονται σε ένα manicure και δημιουργούν ένα πολύ stylish αποτέλεσμα.
Costello Tagliapietra: Αν έχεις αφήσει στην άκρη το μπλε ηλεκτίκ μανό σου, τότε ήρθε η ώρα να το ξαναχρησιμοποιήσεις. Γενικά το μπλε μανό είναι τάση όλο το χρόνο – και το μόνο που αλλάζει είναι οι αποχρώσεις.
Desigual: Αφηρημένη τέχνη και manicure πάνε μαζί. Ο συγκεκριμένος οίκος προτίμησε να κάνει μία petrol βάση στο μανικιούρ και από πάνω κόκκινες και λευκές «πιτσιλιές». Δεν ξέρουμε αν θα το πετύχουμε και εμείς έτσι ακριβώς, αλλά το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.
Wes Gordon: Μακράν το αγαπημένο μας μανικιούρ. Το γκρι χρώμα στα νύχια είναι από τις τάσεις της σεζόν. Ωστόσο ο οίκος Wes Gordon τo πάει ένα βήμα παραπέρα και συνδυάζει το γκρι με το μοβ. Απλό και chic.
Μία ακόμη ενδιαφέρουσα εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ. Ο οίκος  Rebecca Minkoff’s NYFW σε συνεργασία με την Essie έκανε το κλασικό γαλλικό μανικιούρ με μαύρη γραμμή και από πάνω πρόσθεσε μία κόκκινη, η οποία είναι πιο τριγωνική από την πρώτη. Πανεύκολο!
Monique Lhullier: Η αλήθεια είναι πως με το συγκεκριμένο χρώμα το μόνο σίγουρο είναι πως θα κοιτάνε όλοι τα άκρα σου. Συνδύασε το metallic manicure με το μακιγιάζ σου-όπως στην φωτογραφία και θα έχεις το πιο στιλάτο beauty look.
πηγη:joytv