Οι επιλογές για μακιγιάζ την Ανάσταση

Όπου και αν βρεθείς το Πάσχα, σίγουρα θα κάνεις κάτι μετά την Ανάσταση. Είτε βρίσκεσαι εκτός πόλης και κάνεις διακοπές είτε τα περάσεις οικογενειακά με δείπνο και ποτό, θα θέλεις να ετοιμαστείς καταλλήλως για τη βραδιά. Μπορεί να βρήκες ένα ρομαντικό φόρεμα που έψαχνες καιρό ή να αποφάσισες πώς θα φτιάξεις τα μαλλιά σου, αλλά ακόμα αναρωτιέσαι για το ποιό θα ήταν το ιδανικό στιλ μακιγιάζ. Εμείς σου έχουμε διαφορετικούς τρόπους ώστε να επιλέξεις εκείνο που σου αρέσει περισσότερο.
epiloges-gia-makigiaz-tin-anastasi1
Πάμε να δούμε αναλυτικά ένα ανοιξιάτικο μακιγιάζ που περιλαμβάνει διαφορετικά χρώματα αλλά είναι πολύ πετυχημένο. Κάνε την κλασική cat eye γραμμή με μαύρο eyeliner και βάλε αρκετή μαύρη μάσκαρα και στις πάνω και στις κάτω βλεφαρίδες. Η διαφορά είναι ότι θα βάλεις πράσινο μολύβι στο κάτω κινητό βλέφαρο για πιο fun αποτέλεσμα. Ολοκλήρωσε με κοραλί ματ κραγιόν και απαλά ροζ μάγουλα.

epiloges-gia-makigiaz-tin-anastasi2
Όσο πιο φυσική τόσο το καλύτερο. Θέλουμε nude lips με λίγο lip gloss ή απλά λιποζάν για ενυδάτωση, απαλά ροδακινί μάγουλα και λιλά σκιά για το καπάκι του ματιού. Βάλε λίγη μάσκαρα και έχεις ένα natural μακιγιάζ που είναι τέλειο για όλες τις ώρες χωρίς να γίνεται too much.
epiloges-gia-makigiaz-tin-anastasi
Ας δούμε την επιλογή όπου δίνεις περισσότερη ένταση στα χείλη. Άφησε φυσικά τα μάτια βάζοντας μόνο μάσκαρα στις πάνω βλεφαρίδες και ροζ ρουζ για ροδαλά μάγουλα. Βάλε σκούρο ροζ κραγιόν κάνοντας πρώτα περίγραμμα και ολοκλήρωσε με διάφανο gloss για πιο juicy lips.
epiloges-gia-makigiaz-tin-anastasi4
Έφτασε η ώρα να δοκιμάσεις κάτι καινούριο με τόλμη. Κάνε την κλασική cat eye γραμμή με μαύρο eyeliner αλλά αυτή τη φορά κάνε από πάνω μία πιο φαρδιά και μακριά σε έντονο κίτρινο χρώμα. Μπορεί να γίνει με υγρή σκιά και πινελάκι ματιών. Βάλε στην εσωτερική γωνία του ματιού λίγη άσπρη σκιά για να φαίνονται τα μάτια μεγαλύτερα.

epiloges-gia-makigiaz-tin-anastasi3
Δες τις αλλαγές που έκανε με απλές κινήσεις. Λίγη βάση για ομοιόμορφη επιδερμίδα, απαλά ροζ χείλη με κραγιόν, μάσκαρα, απαλή καφέ σκιά στο καπάκι του ματιού και τονισμένα φρύδια.
πηγη:pinterest