Αυτά είναι τα πραγματικά ονόματα των αγαπημένων σας διασήμων!

Πόσες φορές δεν έχετε μπει στον πειρασμό να διαβάσετε τα τελευταία νέα για τους αγαπημένους σας celebrities...
να δείτε ποιος χώρισε και ποιος τσακώθηκε με ποιον, ποιος συνελήφθη και ποια διάσημη σταρ γέννησε;
Μπορεί να νομίζετε ότι γνωρίζετε σχεδόν τα πάντα για τους σταρς που ακολουθούν, αυτό που πιθανότατα, ωστόσο, δεν γνωρίζετε είναι τα πραγματικά τους ονόματα.
grmcnm 26-11-2013Τζορτζ Μάικλ
Ο διάσημος Βρετανός μουσικός, τραγουδιστής και τραγουδοποιός Τζορτζ Μάικλ, ο οποίος έγινε διάσημος τις δεκαετίες του '80 και του '90 με τα τραγούδια του, πέρα από ελληνική καταγωγή, έχει και ελληνικό όνομα, το οποίο δεν είναι άλλο από το Γεώργιος Κυριάκος Παναγιώτου.
wnstnm 26-11-2013Στίβι Γουόντερ
Το πραγματικό όνομα του Αμερικανού τραγουδιστή, τραγουδοποιού, μουσικού και παραγωγού δίσκων, ο οποίος υπέγραψε το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο σε ηλικία μόλις 11 ετών και αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την όρασή του σχεδόν από τη μέρα που γεννήθηκε, είναι Στέβλαντ Χάρνταγουεϊ Τζάντκινς.
mrjlnm 26-11-2013Τζούλιαν Μουρ
Η διάσημη ηθοποιός Βρετανικής - Αμερικανικής καταγωγής και συγγραφέας παιδικών βιβλίων, η οποία έχει υπάρξει 4 φορές υποψήφια για Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου, στην πραγματικότητα ονομάζεται Τζούλι - Αν Σμιθ.
pnknm 26-11-2013Pink
Αν αναρωτιέστε ποιο είναι το πραγματικό όνομα της 34χρονης ποπ τραγουδίστριας και τραγουδοποιού Pink, η οποία έγινε διάσημη στις αρχές του 2000 με τραγούδια όπως το "Stupid Girl", "Just Like a Pill" και "Lady Marmelade", εμείς είμαστε εδώ για να σας λύσουμε την απορία: Αλίσια Μπεθ Μουρ.
mnjnm 26-11-2013Νίκι Μινάζ
Γεννημένη στην Τρινιδάδ και Τομπάγκο (νησιωτική χώρα στη νότια Καραϊβική Θάλασσα), η Όνικα Τάνυα Μαράζ, γνωστή στο ευρύ κοινό ως Νίκι Μινάζ, μετανάστευσε στην Αμερική σε ηλικία 5 ετών.
Το πρώτο της άλμπουμ, με τίτλο «Pink Friday», κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2010 γνωρίζοντας μεγάλη εμπορική επιτυχία και φθάνοντας στο νούμερο ένα του Αμερικανικού Billboard 200.

chnm 26-11-2013Σερ
Η 67χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια, ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός, την οποία πολλοί αποκαλούν "Θεά της ποπ" και έχει κερδίσει πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων Όσκαρ, Grammy, Emmy και 4 Χρυσές Σφαίρες, στην πραγματικότητα ονομάζεται Σέριλ Σαρκισιάν.
dlnm 26 11-2013Αντέλ
Σε ηλικία μόλις 25 ετών η Βρετανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Αντέλ έχει κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο με την υπέροχη φωνή και τα υπέροχα τραγούδια της.
Αυτό που ελάχιστοι, ωστόσο, γνωρίζουν για εκείνη είναι ολόκληρο το όνομά της, το οποίο δεν είναι άλλο από Αντέλ Λόρι Μπλου Άντκινς.
dmrnm 26-11-2013Ντέμι Μουρ
Αν νομίζατε ότι αυτό είναι το πραγματικό όνομα της διάσημης Αμερικανίδας ηθοποιού και πρώην συζύγου του Μπρους Γουίλις, πέσατε έξω.
Στην πραγματικότητα, η Ντέμι Μουρ, η οποία τη δεκαετία του '90 ήταν από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς του Χόλυγουντ, γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 1962 στο Ρόσγουελ του Νέου Μεξικό και το πραγματικό της όνομα είναι Ντιμίτρια Τζιν Γκάινες.

prtntlnm 26-11-2013Νάταλι Πόρτμαν
Η Νάταλι Πόρτμαν είναι ακόμα μία διάσημη ηθοποιός που αναγκάστηκε να αλλάξει το επίθετό της προκειμένου να μπορέσει να κάνει καριέρα στη showbiz.
Συγκεκριμένα, λίγο πριν κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία «Léon» το 1994, η Νάταλι, η οποία γεννήθηκε στην Ιερουσαλήμ, αναγκάστηκε να αλλάξει άτυπα το επίθετό της σε Πόρτμαν, καθώς το... Νάταλι Χέρσλαγκ δεν ενθουσίαζε και τόσο τους παραγωγούς του Χόλυγουντ.

jnltnm 26-11-2013Έλτον Τζον
Αδιαμφισβήτητα ο διάσημος ανά την υφήλιο Βρετανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός, συνθέτης και πιανίστας από το Πίννερ του Λονδίνου είναι από τους πιο πετυχημένους μουσικούς όλων των εποχών.
Η αλήθεια είναι ότι αν αναφερθεί το όνομα του Έλτον Τζον σε κάποια συζήτηση, σπάνια θα βρεθεί άνθρωπος που δεν θα καταλάβει για ποιον πρόκειται.
Αν, όμως, ακούσετε κάποιον να μιλάει για τον Ρέτζιναλντ Κένεθ Ντουάιτ, κάτι μας λέει ότι το μυαλό σας δεν θα πάει στον Σερ Έλτον, παρά το γεγονός ότι αυτό είναι το βαφτιστικό του όνομα.

cnmchnm 26-11-2013Μάικλ Κέιν
Και ποιος δεν έχει λατρέψει τον ηθοποιό Μάικλ Κέιν – έναν από τους πιο διάσημους και σεβαστούς ηθοποιούς της Βρετανίας, η καριέρα του οποίου μετρά ήδη 6 δεκαετίες με μια μεγάλη γκάμα ρόλων σε αξιοσημείωτες ταινίες;
Ελάχιστοι, ωστόσο, είναι εκείνοι που γνωρίζουν ότι αυτό είναι το καλλιτεχνικό του όνομα, το οποίο ουδεμία σχέση έχει με το κανονικό του – Μωρίς Τζόζεφ Μίκλγουαϊτ.

πηγη:directnews