Οι πιο κομψοί συνδυασμοί με λευκό top

 

Το λευκό χρώμα ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Είτε έχουν ξανθά είτε μαύρα μαλλιά. Κάνει αντίθεση έτσι κι αλλιώς κι αναλόγως με τους συνδυασμούς που θα κάνεις, μπορεί να βγεις και να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου.
 
Σήμερα λοιπόν θα ασχοληθούμε με το λευκό top που είναι ο κυρίαρχος κι όλες οι σταρ του Χόλιγουντ το φορούν από το πρωί ως το βράδυ.

topaki4

Εσύ με το μυαλό σου μπορεί να θεωρείς ότι δεν μπορείς να το βάλεις γιατί δεν έχεις φέτες κοιλιακούς. Μέγα λάθος. Όπως έχουμε ξαναπεί, δεν χρειάζεται να έχεις κοιλιακούς μοντέλου για να φορέσεις το κοντό τοπάκι που θεωρείται το απόλυτο καλοκαιρινό trend! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τις συμβουλές μας για να το φορέσεις σωστά ανάλογα με το σωματότυπό σου.
  • Eπέλεξε μία pencil φούστα και συνδύασέ το! Ειδικά αν έχεις καμπύλες αυτός ο συνδυασμός θα απογειώσει το look σου. Το ίδιο θα συμβεί αν φορέσεις ψηλόμεσο παντελόνι.
topaki2
  • Αν είσαι από τις γυναίκες που αθλούνται, κι οι κοιλιακοί σου είναι φέτες, μπορείς να το συνδυάσεις με μίντι φούστα και να είναι λίγο πιο κοντό από τα άλλα τοπ.
topaki
  • Ντύσου σα νύφη και θα κάνεις θραύση. Μια λευκή φούστα και το αγαπημένο σου τοπ είναι αρκετά για να δημιουργήσεις το απόλυτο total white look της σεζόν.
topaki1
  • Φόρεσε τη φούστα από τούλι κι από πάνω το αγαπημένο σου λευκό τοπ και θα δεις ότι θα θυμίζεις πριγκίπισσα παραμυθιού!
topaki3 




αναρτηση:tolis mpakis
πηγη:melbeing