5 καλοκαιρινά μακιγιάζ, με μπλε σκιά!

  Καλοκαιρινό μακιγιάζ με μπλε σκιά

Το καλοκαίρι είναι μια εποχή που χρειάζεται χρώμα. Χρώματα ζωηρά και έντονα να τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω σας. Οι περισσότερες γυναίκες φοβούνται τις έντονες σκιές και αυτό για τον λόγο ότι είναι πιο δύσκολες στην χρήση τους σε περίπτωση λάθους.

 

Ωστόσο, οι έντονες σκιές και πιο συγκεκριμένα η μπλε σκιά αποτελεί ένα must για καλοκαιρινό μακιγιάζ την τελευταία περίοδο. Αναδεικνύει από καστανά μάτια, γαλανά, πράσινα και άλλα. Ένα καλοκαιρινό μακιγιάζ με μπλε σκιά σίγουρα θα σας αφήσει έκπληκτες. Παρακάτω θα δείτε ποιες είναι οι τάσεις για το καλοκαιρινό μακιγιάζ.

 

Καλοκαιρινό μακιγιάζ με μπλε σκιά – τάσεις

 

Σκούρο μπλε glitter

Μια από τις τάσεις είναι και το glitter. Ιδανικό για μια βραδινή έξοδο για ένα ποτό μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού. Απλώστε σε όλο το κινητό βλέφαρο με ταμποναριστές κινήσεις την μπλε σκιά σε glitter αφού πρώτα φυσικά βρέξετε λίγο το πινέλο σας. Είναι σημαντικό ώστε να σταθεροποιηθεί καλύτερα η σκιά πάνω στο βλέφαρο σας. 

 

Μπλε παστέλ σκιά

Μοιάζει πιο πολύ σαν παιδική σκιά. Ωστόσο,αν την φορέσετε με τον σωστό τρόπο σίγουρα θα κλέψετε την παράσταση. Απλώστε αρκετή ποσότητα σε όλο το κινητό σας βλέφαρο. Στη συνέχεια με ένα πινέλο για blending μπορείτε να απαλύνετε τις σκληρές γραμμές της σκιάς για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Τέλος, απλώστε αρκετή ποσότητα μάσκαρα και στο πάνω και στο κάτω βλέφαρο για ένα πιο ελκυστικό αποτέλεσμα.

 

Μπλε σκούρα σκιά smoky

Το smoky είναι μια τάση που είναι πάντα μέσα στην μόδα. Για βραδινές εξόδους κυρίως είναι ένα καλοκαιρινό μακιγιάζ που σίγουρα είναι εντυπωσιακό. Σε όλο το κινητό βλέφαρο προσθέστε την μπλε σκούρα σκιά και στη συνέχεια με ένα πινέλο για blending σπάστε τις σκληρές γωνίες που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί. Έπειτα, προσθέστε μάσκαρα για πιο γοητευτικό βλέμμα.

  

Μπλε σκιά με μπλε eyeliner

Άλλη μια τάση είναι η μπλε σκιά αλλά μαζί με ένα μπλε eyeliner. Τοποθετήστε στο κινητό βλέφαρο την σκιά και στην συνέχεια κάντε μια λεπτή γραμμή με το eyeliner. Με τον τρόπο αυτόν θα φανεί περισσότερο το μακιγιάζ αλλά και θα δημιουργήσετε ένα πιο γατίσιο βλέμμα σε τόνους μπλε. Είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά αρκετά εντυπωσιακό. 

 

Μπλε σκιά με λίγο μωβ απόχρωση

Όσο κι αν περίεργο και να φαίνεται μια σκιά μπορείτε να την εφαρμόσετε με αρκετούς τρόπους. Δεν έχει όρια. Για τον λόγο αυτόν ένας τέλειος και αρκετά δημιουργικός συνδυασμός είναι η απόχρωση του μωβ. Το μωβ ταιριάζει χρωματικά με το μπλε και δημιουργεί ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ. Μπορείτε να το εφαρμόσετε με δύο τρόπους.

  • Ο ένας είναι να απλώσετε την μπλε σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο και στη συνέχεια στην κόγχη του ματιού σας τοποθετήστε την μωβ σκια. Τέλος, πάρτε ένα πινέλο blending και ενώστε τις δύο σκιές.
  • Ο άλλος τρόπος είναι να απλώσετε πάλι την μπλε σκιά στο κινητό βλέφαρο αλλά να τοποθετήσετε την μωβ σκιά στην εξωτερική γωνία του ματιού. Εκεί που κάνει δηλαδή το λεγόμενο σε όλους τριγωνάκι. Απλώστε την με ταμποναριστές κινήσεις και έπειτα πάρτε ένα πινέλο για σβησίματα και ενώστε τις δύο σκιές μαζί. Με αυτό το αποτέλεσμα θα δώσετε έμφαση στο σχήμα του ματιού και θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας!

 

 

 

 

 

 

πηγη:dynamikhgynaika



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου