Tα αξεσουάρ που μπαίνουν στο επίκεντρο της φετινής ανοιξιάτικης μόδας

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή αξεσουάρ που θα φορέσουμε ξανά και ξανά αυτή την άνοιξη; Η αγαπημένη μας fashionista Mikutas μας δείχνει αυτά που εκείνη προτιμάει και σύντομα θα γίνουν viral!

#1. Δερμάτινες ζώνες
Aυτή την άνοιξη οι ζώνες παραμένουν στην κορυφή των τάσεων και θα τις φορέσουμε πολύ με κάθε μας outfit. Η Mikutas συνδυάζει τη δική της με δερμάτινο παντελόνι και λευκό t-shirt δημιουργώντας ένα casual καθημερινό look που μπορείς εύκολα να υιοθετήσεις κι εσύ.

 

#2. Bangles
Τα βραχιόλια- βέργες ή αλλιώς bangles έχουν επιστρέψει και πάλι στη μόδα και μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ. Η Mikutas προτιμάει αυτά σε ασημένιους τόνους και τα συνδυάζει με αντίστοιχα κοσμήματα στον λαιμό αλλά και πολλά δαχτυλίδια.

 

#3. Αλυσίδες
Αν υπάρχει ένα κόσμημα που πρέπει οπωσδήποτε να προσθέσεις στο μπουντουάρ σου αυτό είναι η αλυσίδα! Είτε σε κολιέ ή σε βραχιόλι οι αλυσίδες φοριούνται πολύ και κερδίζουν πάντα τις εντυπώσεις, ενώ αναβαθμίζουν εύκολα κάθε μας outfit.

 

#4. Layerings
Ένα κολιέ ποτέ δεν είναι αρκετό για να κάνεις μια statement εμφάνιση. Γι’αυτό και σου προτείνουμε να προσθέσεις στο look σου 2 ή 3 κολιέ σε διαφορετικά μήκη ώστε να δημιουργήσεις ένα πιο ενδιαφέρον outfit. H Μikutas ταιριάζει μια χοντρή αλυσίδα με μενταγιόν με μια πιο μακριά διακριτική αλυσίδα και δημιουργεί τον τέλειο συνδυασμό.

 

#5. Xάντρες
Αυτά τα κολιέ που φτιάχναμε με τις φίλες μας όταν ήμασταν μικρές γίνονται και πάλι must αξεσουάρ που θα φορέσουμε πολύ την άνοιξη αλλά και όλο το καλοκαίρι. Μπορείς να επιλέξεις ένα πιο διακριτικό κολιέ σε γήινους τόνους ή ένα πολύχρωμο για πιο funky εμφανίσεις.

 

 

 


 

 

πηγη:faysbook



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου