Το κασκόλ είναι το αξεσουάρ που πρέπει να προσθέσεις άμεσα στα καθημερινά σου outfits

To κασκόλ είναι ένα αξεσουάρ που αποφεύγαμε να φοράμε στην καθημερινότητά μας γιατί έδινε πολύ όγκο στις χειμερινές μας εμφανίσεις. Φέτος όμως, έχει επιστρέψει στη μόδα και μάλιστα σχεδόν επιβάλλεται να το προσθέσεις στα everyday looks ακόμα και αν οι θερμοκρασίες στη χώρα μας δεν είναι συνέχεια ιδιαίτερα χαμηλές.

#1. To καρό είναι το πιο δημοφιλές print της σεζόν και μας αρέσει να το προσθέτουμε πάνω μας, είτε σε ένα παλτό ή σε κάποιο αξεσουάρ, όπως είναι το κασκόλ.

 

#2. Η Danielle Bernstein μας δείχνει τον δικό της τρόπο για να φορέσει το κασκόλ της πάνω από το σακάκι της. Η γνωστή fashionista δένει ένα πράσινο κασκόλ με τέτοιο τρόπο δημιουργώντας ένα πολύ κομψό και stylish αποτέλεσμα.

 

#3. Τα πολύ χοντρά και fluffy κασκόλ γίνονται τάση και μάλιστα τα επιλέγουμε στις πιο ζωντανές αποχρώσεις. Φόρεσέ τα με ρούχα σε ανοιχτούς τόνους για να δημιουργήσεις την πιο ωραία αντίθεση.

 

#4. Ακολούθησε το παράδειγμα της fashionista στην παρακάτω φωτογραφία και επίλεξε μαύρο outfit, μαύρο κασκόλ και ένα παλτό σε διαφορετική απόχρωση. Ρίξε το κασκόλ στους ώμους χαλαρά και πρόσθεσε μερικά ακόμα αξεσουάρ, όπως γυαλιά και κούφο, στο look σου.

 

#5. Φέτος που ο χειμώνας δεν είναι ιδιαίτερα βαρύς μπορείς να φορέσεις ακόμα και το blazer σου συνδυασμένο με ένα ζεστό μάλλινο κασκόλ. Με αυτόν τον τρόπο παραμένεις στιλάτη αλλά και ζεστή.

 

#6. Ένας χρωματικός συνδυασμός που αγαπάμε πολύ είναι το εκρού με το μαύρο γιατί αυτά τα δύο χρώματα δημιουργούν μια πολύ ωραία αντίθεση. Φόρεσε λοιπόν ένα παλτό σε εκρού ή ζαχαρί τόνο και πρόσθεσε από πάνω το μαύρο κασκόλ σου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγη:faysbook



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου