Γιορτινά χτενίσματα για να λάμψουν οι πελάτισσές σου!!

Giortina xtenismata2  

Εντυπωσιακά γιορτινά χτενίσματα τα οποία θα μπορείς να συνδυάσεις με το τέλειο christmas outift που θα βρεις και να ολοκληρώσεις το στυλ των πελατών σου.

Άλλωστε η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά και ένα περιποιημένο και chic χτένισμα είναι σίγουρα ένα hairstyle που θα την κάνει να λάμπει! Αφού ρίξεις μια προσεκτική ματιά, πάρε βούρτσες και πιστολάκια και ξεκινάμε.

Χτενίσματα για κοντά μαλλιά.

Αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της κοντά ή είναι από τις γυναίκες που δεν αποχωρίζονται το στιλάτο all time classic καρέ; Εδώ σου έχω τις πιο εύκολες και εντυπωσιακές λύσεις για χτενίσματα.

Giortina xtenismata3

Giortina xtenismata4Οι πλεξούδες φέτος είναι η τάση στα χτενίσματα είτε για μέρα είτε για βράδυ. Προτίμησε μια χαλαρή πλεξούδα με αφέλειες μπροστά για καθημερινές εμφανίσεις, ενώ εάν θέλει να το κάνει πιο επίσημο, μπορείς απλά να προσθέσεις ένα αξεσουάρ όπως φιόγκος στο τελείωμα ή λαστιχάκια με glitter.

Giortina xtenismata5

Giortina xtenismata6Ο ατημέλητος κότσος είναι η λύση για όλες τις ώρες και μέρες όταν θέλει κάτι γρήγορο αλλά και εντυπωσιακό. Φρόντισε να χρησιμοποιήσεις 2 λαστιχάκια. Με το ένα θα πιάσεις τα μαλλιά της χαμηλά μια αλογοουρά και αφού την ασφαλίσεις θα πιάσεις ,περιστρέφοντας τα γύρω από τη βάση της αλογοουράς, τις άκρες. Μπορείς ακόμα να κρεπάρεις τα μαλλιά κάτω από τη βάση της αλογοουράς για μεγαλύτερο όγκο και πιο πλούσιο αποτέλεσμα.

Giortina xtenismata7

Giortina xtenismata8Σε αυτή τη περίπτωση τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα αν έχεις μπομπάρι, που σου δίνει όγκο χωρίς να ταλαιπωρείς τα μαλλιά της με κρεπάρισμα. Απλά επανέλαβε τα παραπάνω βήματα, τυλίγοντας όμως αυτή τη φορά όλη την επιφάνεια του σφουγγαριού με τα μαλλιά της.

Χτενίσματα για μακριά μαλλιά.

Είναι μήπως από τις κοπέλες που είναι πιστές στο μακρύ περιποιημένο μαλλί; Τότε για εσένα έχω παρακάτω μερικές ιδέες για να αναδείξεις περισσότερο τα ήδη εντυπωσιακά μαλλιά της.

Giortina xtenismata9

Giortina xtenismata10Για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα εκμεταλλεύσου τη φυσική τρίχα που ήδη διαθέτεις στα χέρια σου. Είτε έχεις ίσια είτε σπαστά μαλλιά να δουλέψεις, μπορείς με ένα απλό πιάσιμο μιας τούφας στο κέντρο του κεφαλιού της να δημιουργήσεις ένα πανεύκολο χτένισμα.

Giortina xtenismata11

Giortina xtenismata12Μην διστάσεις να ενισχύσεις το φυσικό σπάσιμο των μαλλιών της με χαλαρές μπούκλες και αξεσουάρ που θα απογειώσουν το look της όπως καρφίτσες ή φιόγκους.

Giortina xtenismata13

Giortina xtenismata14Για το τέλος σου έχω μια δύσκολη και μια εύκολη λύση αναλόγως με το πόσο χρόνο έχεις στη διάθεση στην πελάτισσά σου. ‘Άσχετα με το τι θα επιλέξεις στο τέλος θα έχεις ένα χτένισμα που θα ολοκληρώνει το στυλ σου και θα σε κάνει να λάμψεις.

 

 

 

 

 

πηγη:ediva



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου