Καρέ μαλλιά. Ποια είδη υπάρχουν;

καρέ μαλλιά

Τα καρέ μαλλιά τα προτιμούν πολλές γυναίκες ανά τον κόσμο και κάποιες μάλιστα ορκίζονται στο συγκεκριμένο στυλ μαλλιών. Είναι απλό, νεανικό, φρέσκο και επειδή μακραίνει το λαιμό κολακεύει το σώμα όλων των γυναικών. Ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου επειδή υπάρχουν πολλές επιλογές και διάφορα είδη.

Αν λοιπόν έχει πέσει πολύ η αυτοπεποίθησή σας και έχετε ανάγκη από μία ανανέωση, αυτό που χρειάζεστε είναι μία αλλαγή στα μαλλιά σας. Το καινούριο σας κούρεμα θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας, θα απογειώσει το look σας και τη γενικότερη εικόνα σας. Αν μάλιστα επιλέξετε ένα μοντέρνο καρέ κούρεμα το οποίο θα κρύψει τυχόν ατέλειες που έχετε και τονίσει τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου σας τότε σίγουρα θα νιώσετε πιο όμορφη αλλά και θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας.

Παρακάτω σας δείχνουμε τα είδη καρέ που υπάρχουν. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει και σας ταιριάζει περισσότερο για να ανανεωθείτε εξωτερικά αλλά και εσωτερικά.

Είδη στα καρέ μαλλιά

Ίσιο καρέ

Ίσιο καρέ

Αυτό το κούρεμα φτάνει περίπου μέχρι το πηγούνι και το μήκος του είναι ίσιο, δηλαδή ενιαίο. Πρόκειται για το κλασικό καρέ το οποίο είναι ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών. Φαίνεται υπέροχο τόσο σε ίσια όσο και σε σγουρά ή σπαστά μαλλιά. Είναι διαχρονικό και πολύ νεανικό. Μπορείτε να παίξετε με τη χωρίστρα στο πλάι ή στη μέση.

Καρέ κοντό με μύτες

Καρέ κοντό με μύτες

Οι μύτες σε αυτό το είδος καρέ θα δώσουν κίνηση και όγκο στα μαλλιά σας. Πρόκειται για ένα πολύ μοντέρνο κούρεμα.

Καρέ σε Α γραμμή

καρέ μαλλιά σε Α γραμμή

Σε αυτό το καρέ το πίσω μέρος των μαλλιών είναι πιο κοντό και μπροστά πιο μακρύ. Ταιριάζει τέλεια και σε ίσια αλλά και σε σγουρά ή κυματιστά μαλλιά. Είναι πολύ κομψό και εντυπωσιακό και σίγουρα η εμφάνισή σας θα απογειωθεί.

Καρέ με φράντζα

Καρέ με φράντζα

Αν σας αρέσει το καρέ στα μαλλιά όπως επίσης και η φράντζα τότε απλά επιλέξτε όποιο καρέ σας αρέσει και ταιριάζει στο πρόσωπο σας και απογειώστε το με τη φράντζα. Είναι ένα κομψό κούρεμα που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και θα αναδείξει τη θηλυκότητά σας.

Ίσιο μακρύ καρέ με αφέλειες στο πλάι

Ίσιο μακρύ καρέ με αφέλειες στο πλάι

Το συγκεκριμένο καρέ το αγαπάνε οι περισσότερες γυναίκες γιατί αναδεικνύει και τονίζει όμορφα τα ζυγωματικά. Ταιριάζει υπέροχα στις γυναίκες με έντονα χαρακτηριστικά, κολακεύει και είναι ένα κομψό και σικ κούρεμα.

Μακρύ καρέ και χωρίστρα στη μέση

Μακρύ καρέ και χωρίστρα στη μέση

Αυτό το καρέ είναι πολύ συνηθισμένο και ταιριάζει στις γυναίκες με λεπτά χαρακτηριστικά τα οποία θέλουν να τονίσουν. Αυτό γίνεται γιατί κάνει το πρόσωπο πιο συμμετρικό.

Καρέ με τη μία πλευρά μακρύτερη

Καρέ με τη μία πλευρά μακρύτερη

Αν γενικά τολμάτε με τα μαλλιά σας τότε σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το κούρεμα. Πρόκειται για ένα καρέ το οποίο έχει τη μία πλευρά μακρύτερη από την άλλη. Θα το αναδείξετε υπέροχα με ένα αρκετά αυστηρό ίσιωμα.

Καρέ μέχρι τον ώμο

καρέ μαλλιά μέχρι τον ώμο

Το καρέ αυτό είναι πολύ νεανικό αλλά και sexy. Είτε έχετε τη χωρίστρα στη μέση είτε στο πλάι δείχνει εξίσου πολύ ωραίο. Προτιμήστε έναν ελαφρύ κυματισμό στα μαλλιά σας για να αναδειχθεί περισσότερο.

Μακρύ καρέ με φιλάρισμα

καρέ μαλλιά μακριά με φιλάρισμα

Είναι ένα μοντέρνο, νεανικό και κομψό κούρεμα που θα δώσει όγκο και κίνηση στα μαλλιά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αναδειχθεί η εμφάνισή σας.

Καρέ με μύτες μπροστά

Μακρύ καρέ με μύτες μπροστά

Τα μαλλιά έχουν σχετικά κοντό μήκος και το μπροστινό μέρος έχει μύτες που αγκαλιάζουν το πρόσωπο. Ταιριάζει σε όλες σχεδόν τις γυναίκες και είναι πολύ εντυπωσιακό.

Καρέ με διακριτικά μήκη

καρέ κυματιστά με διακριτικά μήκη

Αν είστε από τις γυναίκες που λατρεύουν το μακρύ καρέ στα μαλλιά τους αλλά χρειάζεστε και μία αλλαγή τότε απλά κόψτε τα μαλλιά σε διαφορετικά μήκη. Για να φανούν όμως περισσότερο προτιμήστε να τα κάνετε κυματιστά. Είναι ένα πολύ εύκολο και ανέμελο look και σίγουρα θα σας αρέσει το τελικό αποτέλεσμα.

 

 

 

 

 

 

πηγη:dynamikhgynaika



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου