Oι πλεξούδες της επόμενης Άνοιξης είναι φολκλόρ και θα σας κάνουν να μοιάζετε με Μεξικάνες

Next spring2 

 Make up artists  και hairstylists βρίσκονται στα παρασκήνια δημιουργώντας τις τάσεις της επόμενης άνοιξης και δεν ξέρουμε τι να σας αποκαλύψουμε πρώτο.


Είναι όλα τους εμπνευσμένα και υπέροχα και ένα είναι το σίγουρο: Δεν θα περιμένετε να περάσει ο χειμώνας για να τις υιοθετήσετε.

Next spring3 
Ειδικά το hair trend που είδαμε στο show του Jonathan Cohen με τις ωραιότερες πλεξούδες ever. Για την ακρίβεια τις ωραιότερες στολισμένες πλεξούδες εμπνευσμένες από τις γυναίκες του Mexico.  Υπεύθυνος για τη δημιουργία του look είναι ο hairstylist Laurent Philippon, η έμπνευση όμως ανήκει στον μόδιστρο. Ο Cohen αποκάλυψε  πως ψάχνοντας πληροφορίες για το Mexico είδε σε φωτογραφία μια κουβέρτα με φολκλόρ σχέδια συνδυασμένα με τα αστέρια της αμερικάνικης σημαίας. Τον εντυπωσίασε και τον συγκίνησε. Το συζήτησε με τον Philippon και του ζήτησε να δημιουργήσει χτενίσματα που να θυμίζουν έντονα τη Frida Kahlo. Εκείνος αποφάσισε να πλέξει τα μαλλιά και να περάσει ανάμεσα στις πλεξούδες υφάσματα που θυμίζουν την παραδοσιακή ενδυμασία των Μεξικανών.

Next spring4 
Τα χτενίσματα ταίριαζαν τέλεια με τα πολύχρωμα punches του Cohen τα οποία συνδύασε με slip dresses.

Next spring5 
To συγκεκριμένο hair look μπορείτε να το δημιουργήσετε αρκεί να έχετε ένα μεγάλο κομμάτι ύφασμα. Η πλεξούδα είναι χαμηλή και λεία. Μαζέψτε τα μαλλιά της χαμηλά και στερεώστε τα ένα λαστιχάκι. Καλό είναι να το καλύψετε με τούφα από τα μαλλιά της. Στην συνέχεια δέστε στη βάση το ύφασμα, το οποίο πρέπει να είναι μια λεπτή λωρίδα και όχι μαντήλι.

Ξεκινήστε να πλέκετε τα μαλλιά της παίρνοντας μαζί με την μία τούφα και το ύφασμα μαζί και συνεχίσετε μέχρι την άκρη της πλεξούδας. Πιάστε την άκρη της με ένα λαστιχάκι και καλύψτε το με το ύφασμα.

Αν θέλετε να ακολουθήσετε το look με ακρίβεια καλό είναι κάνετε χωρίστρα στη μέση.









πηγη:faysbook


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου